@bazinga herkesi bombaladı.Yorumunu skordan önce görüp üzüldüm ama sonra gördüm mevzuyu.
Biz kavga ettik ama işin sonunda puan alan olmadı
Galiba ilk kez herkes bir maçta patladı @Tolstoyevski @12.Adam
@bazinga herkesi bombaladı.Yorumunu skordan önce görüp üzüldüm ama sonra gördüm mevzuyu.
Biz kavga ettik ama işin sonunda puan alan olmadı
Galiba ilk kez herkes bir maçta patladı @Tolstoyevski @12.Adam
Tam SS atıyordum zirvenin ensesindesinPazar etabının ilk üç maçı tamamlandı ve @bazinga ve @Tolstoyevski sürpriz bir atak ile haftalık konumlarını rahata alarak zirve takibini sürdürmeye devam ettiler. Haftanın bitimine son 3 maç kala sıralamanın nasıl değişeceği merak konusu.
Ekli dosyayı görüntüle 95581
Zirve hattında derbide Fener'e oynamayan tek isim olabilirim, o yüzden zor bir risk aldım bakalım hasanca ne demiş 15 dakikaya öğreneceğiz artık.Tam SS atıyordum zirvenin ensesindesin
Neyse yazayım yine
@bazinga 4 sıra yükselmiş. Nazar boncuğu atmıyorum FB maçı etkilemesin diye
Ben ise yerimde saymışım @xdragxx ile
@12.Adam ve @MEnes biraz sert düşüş yaşamışlar gibi
Ekli dosyayı görüntüle 95582
Ben 1-0 yeniliriz diye yazmıştımZirve hattında derbide Fener'e oynamayan tek isim olabilirim, o yüzden zor bir risk aldım bakalım hasanca ne demiş 15 dakikaya öğreneceğiz artık.
Benim yerime sen at o gifi, bulamıyorum şimdi uğraştırma.Ben 1-0 yeniliriz diye yazmıştım
Yoldaşım mecnun zaten oralarda takılıyordu.Olan bana oldu. Mehter takımı gibiyim.İki ileri bir geri.Tam SS atıyordum zirvenin ensesindesin
Neyse yazayım yine
@bazinga 4 sıra yükselmiş. Nazar boncuğu atmıyorum FB maçı etkilemesin diye
Ben ise yerimde saymışım @xdragxx ile
@12.Adam ve @MEnes biraz sert düşüş yaşamışlar gibi
Ekli dosyayı görüntüle 95582
15 dakikaya görüşürüzBenim yerime sen at o gifi, bulamıyorum şimdi uğraştırma.
2 sıralama gerilemiş o daYoldaşım mecnun zaten oralarda takılıyordu.Olan bana oldu. Mehter takımı gibiyim.İki ileri bir geri.
Zaten Ortağım benim arkamdaydı. @bazinga beni solladı.F1 izlemiş zannerdersem pitstop tan çok iyi çıktı lastikleri de yenilemiş.Hava koridorumda dolaşıp duruyordu.Drs yi açmış,karşı koyamadım.2 sıralama gerilemiş o da
@MEnes ten sirayet etti. Ah yaktın beni mecnun,mecnun2 sıralama gerilemiş o da
Her düşüşün bir çıkışı vardır, aradaki puan farkı çok az olduğu için henüz sorun yok...@MEnes ten sirayet etti. Ah yaktın beni mecnun,mecnun
Aynen, herşey 1 maça bakıyorHer düşüşün bir çıkışı vardır, aradaki puan farkı çok az olduğu için henüz sorun yok...
Yoldaşıma bak, pusuda yatmış bekliyormuş. İsmail Abi çık aradan.Her düşüşün bir çıkışı vardır, aradaki puan farkı çok az olduğu için henüz sorun yok...
Emin olduğum tek bir şey var, o da ben yanarsam @xdragxx beyde yanacak ve maç skoru ne olursa olsun avaraj ile üst sırada yer alacağım
sergen yalçın 2005 teki maçı seyrettirmiş kalecisiz kalsaydık iyiydi maçta zaten kalede kaleci yok gibiydi ben hissetim 4-3 biteceğiniEmin olduğum tek bir şey var, o da ben yanarsam @xdragxx beyde yanacak ve maç skoru ne olursa olsun avaraj ile üst sırada yer alacağım
VALA BANA HİÇ HATIURLATMA GELMİYOR@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz
Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 95627