Süper Lig Tahmin Yarışması | Kicktipp - 10.Hafta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar etabının ilk üç maçı tamamlandı ve @bazinga ve @Tolstoyevski sürpriz bir atak ile haftalık konumlarını rahata alarak zirve takibini sürdürmeye devam ettiler. Haftanın bitimine son 3 maç kala sıralamanın nasıl değişeceği merak konusu.

Screenshot 2020-11-29 180501.jpg

Pazar etabının ilk üç maçı tamamlandı ve @bazinga ve @Tolstoyevski sürpriz bir atak ile haftalık konumlarını rahata alarak zirve takibini sürdürmeye devam ettiler. Haftanın bitimine son 3 maç kala sıralamanın nasıl değişeceği merak konusu.

Ekli dosyayı görüntüle 95581
Tam SS atıyordum :A zirvenin ensesindesin :A
Neyse yazayım yine :A
@bazinga 4 sıra yükselmiş. Nazar boncuğu atmıyorum FB maçı etkilemesin diye :A
Ben ise yerimde saymışım @xdragxx ile:A
@12.Adam ve @MEnes biraz sert düşüş yaşamışlar gibi :A
IMG_20201129_161026.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Her düşüşün bir çıkışı vardır, aradaki puan farkı çok az olduğu için henüz sorun yok... :A
Aynen, herşey 1 maça bakıyor :A
Ben böyle iyi gittiğime şaşırıyorum ama :A tam takip etmeden çoğunu atıyorum çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Emin olduğum tek bir şey var, o da ben yanarsam @xdragxx beyde yanacak ve maç skoru ne olursa olsun avaraj ile üst sırada yer alacağım :A
sergen yalçın 2005 teki maçı seyrettirmiş kalecisiz kalsaydık iyiydi maçta zaten kalede kaleci yok gibiydi ben hissetim 4-3 biteceğini

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz :D

Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
IMG_20201130_093622.jpg

@Sherlock @Doğan ve @kerem yarışmayı bıraktınız mı?
2 haftadır okadar etiket ve hatırlatmalara rağmen 5 dakikanızı bile almayacak tahmini es geçiyorsunuz :D

Bu hafta kalan maçlarda bakalım denge nasıl olacak.
Fenerbahçe- Beşiktaş derbisinde tek puan alan @Polat Şaşmaz oldu.
Son kalan 2 maç sonucu @Tolstoyevski 1 puan geride olduğu hasanca'yı geçip zirveye yerleşecek mi? @bazinga 2/2 yaparsa ve rakipler puan alamazsa zirveye yerleşebilir.
Ve birbirine çok yakın puanda olan @bazinga @Dosi @xdragxx @12.Adam ve @MEnes cephesinde kıyasıya bir mücadele var. Bakalım bu haftayı nasıl kapatacaklar.
Genel olarak şuana kadar yüksek puan alınan bir hafta olmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 95627
VALA BANA HİÇ HATIURLATMA GELMİYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...