Süleyman Çakır'ın Ölümünün 10.Yılı Unutulmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde benim elimde kurtlar vadisinin eski reytingleri var 32 bölüm ve 45 bölüm ve arası olan bölümelrin reytingleri var dudak uçurtan cinsten
İlk sezon var mı? 20. bölümden sonrası herkeste var

Devlette kadro açmak lazım, mezunlar devlette çalışabilsin. Başbakan'ı da ayarlayalım

Kurtlar Vadisi Bakanı

Devlette kadro açmak lazım, mezunlar devlette çalışabilsin. Başbakan'ı da ayarlayalım

Kurtlar Vadisi Bakanı
aynen kadro açmamız lazım
hayaldi gerçek oldu neden olmasın ki

Kurtlar Vadisi Bakanı
ben paylaşmıştım ilk forumlarda sonra yayılmıştır
birde 1 ve 14 arası eski fragmanlar var onlarıda paylaşmıştım çoğu yerde ilk sezona ait fragmanlar

ben paylaşmıştım ilk forumlarda sonra yayılmıştır
birde 1 ve 14 arası eski fragmanlar var onlarıda paylaşmıştım çoğu yerde ilk sezona ait fragmanlar
o fragmanları bizim bi vadici arkadaş paylaşıyodu kvp1905 kardeşim ama sende fragmanları paylaşırsan iyi olur nostalji yaparız

o fragmanları bizim bi vadici arkadaş paylaşıyodu kvp1905 kardeşim ama sende fragmanları paylaşırsan iyi olur nostalji yaparız
barışın formunda ilk ben paylaşmıştım bu fragmanlarıda sonra yayılmıstır 😵😵😵

Bende o zamanlar izlemiyordum diziyi.55.bölümden sonra bende başladım diziye sonra tekrarları verildi bende o esnada eksik bölümleri tamamlardım.Çakırın yeri ayrı ya hele tombalacıyı öldürdüğü sahne hala aklımda

45 bölüm çok azdı çakır için niye tehdit gelsin ki osman sınava