ben diğerleri yalan demiyorum benim söylediklerimi bizat osman sınav açıkladı yani oktayın çıkmasıyla ilgili bunları konuştu sadece diğer konularda bir açıklama yapmadı senin dediklerinde doğrudur ben osman sınavın açıklamarını söylemek istedim 🙂🙂🙂valla ne diyeceğimi bilemiyorumama benim bildiğim ve inandığım olay bu değildi başkaydı
tehdit olayını biliyomusun sen
en sevdiğim küfürHaysiyetsiz, şerefsiz, dalaksız, ciğersiz, onunki bununki![]()
o da mecbur bi açıklama yapacak zaten telefonları kitlenmiştiben diğerleri yalan demiyorum benim söylediklerimi bizat osman sınav açıkladı yani oktayın çıkmasıyla ilgili bunları konuştu sadece diğer konularda bir açıklama yapmadı senin dediklerinde doğrudur ben osman sınavın açıklamarını söylemek istedim 🙂🙂🙂
Maç izler gibi o dönem kahvede Kurtlar Vadisi izliyorduk tıklım tıklım olurdu her yer.bizim yerimizi alan genç vadicilerde böyle bizim konumuzu açarlar
aga o dönemi yaşı itibariyle en iyi bilecek 2 isimden birisin @china_shangai abimizle birlikte
anlatsana biraz![]()
Palanın adamı bedir; Ağa bu adam oturup yas tutacak adam değil en son yas tuttuğunda 6 babayı temizlemiş..Bir gecede temizlik yapmisti sonra Polat, bunu unutmam
Başında kanı bozuk tahta kurusu da vardıen sevdiğim küfüroff ya fazla nostalji yapınca duygulanıyorum ben
o da mecbur bi açıklama yapacak zaten telefonları kitlenmiştiama asıl gerçek bence başka tehdit olayını biliyon mu
sokakların boşalmasıyla ilgili ne diyosun agaMaç izler gibi o dönem kahvede Kurtlar Vadisi izliyorduk tıklım tıklım olurdu her yer.
Dolmuşlar bile çalışmıyomuş babamın dediğine göresokakların boşalmasıyla ilgili ne diyosun agaperşembe akşamı trafik olmaması,polislerin perşembe akşamları baskınlar yapması evlerinde vadi izledikleri için
bu haberleri biliyoruz
![]()
yav kıyamıyorum eski bölümleri izlemeye o kadar söylim sana agaBaşında kanı bozuk tahta kurusu da vardı
Ben deHer ne kadar zamanında izlemiş olmasam da ben de çok üzülüyorum
![]()
valla helal olsun babana ödül verilmesi lazımDolmuşlar bile çalışmıyomuş babamın dediğine göreOna rağmen babam merak edipizlememiş
![]()
Sen ilkokulda hep Çakır olurdun......yav kıyamıyorum eski bölümleri izlemeye o kadar söylim sana agaher bölümde kendi içimde anılarım var onlar aklıma geliyor
mesela çakır-polat kavga sahnesinde o dönem ne hissettiğimi yemin ediyom hala aklımda
çakır dövsün diye dua ediyodum 1 yumruk fazla atsın diye
valla helal olsun babana ödül verilmesi lazım![]()
Ben Karadeniz'i biliyorum @Çiğdem-'de iyi bilir bizim buralarda erkekler fazla çalışmaz kahvehanerde akşam ederler.sokakların boşalmasıyla ilgili ne diyosun agaperşembe akşamı trafik olmaması,polislerin perşembe akşamları baskınlar yapması evlerinde vadi izledikleri için
bu haberleri biliyoruz
![]()
yok ben tehdit falan otür şeyleri bilmiyorumen sevdiğim küfüroff ya fazla nostalji yapınca duygulanıyorum ben
o da mecbur bi açıklama yapacak zaten telefonları kitlenmiştiama asıl gerçek bence başka tehdit olayını biliyon mu
anlatim mi yine 3.sınıftaydık..Sen ilkokulda hep Çakır olurdun......![]()
özellikle trabzonda çok izlendiğini duymuştum parklarda bile vadi izliyorlar diye duymuştumBen Karadeniz'i biliyorum @Çiğdem-'de iyi bilir bizim buralarda erkekler fazla çalışmaz kahvehanerde akşam ederler.
Ve genelde Kurtlar Vadisi izlerler şundan eminim bunun araştırmasını da okumuştum Vadi ençok Karadeniz de izlenir.
Bu arada Süleyman Çakır'a Karısı hep soyadıyla hitap ediyordu buda Türkiye'de bir ilk.![]()
Oktay Kaynarca Malatyalıdır yani hemşerimBen Karadeniz'i biliyorum @Çiğdem-'de iyi bilir bizim buralarda erkekler fazla çalışmaz kahvehanerde akşam ederler.
Ve genelde Kurtlar Vadisi izlerler şundan eminim bunun araştırmasını da okumuştum Vadi ençok Karadeniz de izlenir.
Bu arada Süleyman Çakır'a Karısı hep soyadıyla hitap ediyordu buda Türkiye'de bir ilk.![]()
Anlatanlatim mi yine 3.sınıftaydık..anlat dersen anlatırım ben hep çakır olurdum
![]()
Ben o dönem Giresun-Trabzon hattında çalışıyordum çok iyi bilirim.özellikle trabzonda çok izlendiğini duymuştum parklarda bile vadi izliyorlar diye duymuştum![]()
hahaha ayol zaten en önemli karakterler hep karadenizli karakterler olmuştuBen o dönem Giresun-Trabzon hattında çalışıyordum çok iyi bilirim.
Ama şunuda eklemek lazım @takas en delikanlı adam da karadeniz'den çıkar.
aga biz o zamanlar 3.sınıfa falan gidiyorduk ilkokuldaydık yani herkes izliyor istisnasız bi tek senin baban izlemiyor yani öyle düşünAnlatKaç kere anlattın, her seferinde sonuna kadar okudum, yine okurum
![]()
Laz Ziya'nın damadı olduğu için herkes Karadeniz'li sanıyordu şiveside çok iyiydi.Oktay Kaynarca Malatyalıdır yani hemşerimama çakır rolünden dolayı kimse sorarsan sor bilmeyen herkes karadenizli der hatta ben bu yüzden 2 arkadaşımla iddaaya girdim karadenizli dediler bende yok malatyalı dedim kazanmıştım
![]()