Süleyman Çakır'ın Ölümünün 10.Yılı Unutulmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir gecede temizlik yapmisti sonra Polat, bunu unutmam :D

valla ne diyeceğimi bilemiyorum :D ama benim bildiğim ve inandığım olay bu değildi başkaydı
tehdit olayını biliyomusun sen
ben diğerleri yalan demiyorum benim söylediklerimi bizat osman sınav açıkladı yani oktayın çıkmasıyla ilgili bunları konuştu sadece diğer konularda bir açıklama yapmadı senin dediklerinde doğrudur ben osman sınavın açıklamarını söylemek istedim 🙂🙂🙂

Haysiyetsiz, şerefsiz, dalaksız, ciğersiz, onunki bununki :D:D
en sevdiğim küfür :kiki: off ya fazla nostalji yapınca duygulanıyorum ben :(

ben diğerleri yalan demiyorum benim söylediklerimi bizat osman sınav açıkladı yani oktayın çıkmasıyla ilgili bunları konuştu sadece diğer konularda bir açıklama yapmadı senin dediklerinde doğrudur ben osman sınavın açıklamarını söylemek istedim 🙂🙂🙂
o da mecbur bi açıklama yapacak zaten telefonları kitlenmişti :D ama asıl gerçek bence başka tehdit olayını biliyon mu

o da mecbur bi açıklama yapacak zaten telefonları kitlenmişti :D ama asıl gerçek bence başka tehdit olayını biliyon mu
Başında kanı bozuk tahta kurusu da vardı :D
Ben de :( Her ne kadar zamanında izlemiş olmasam da ben de çok üzülüyorum :(

Maç izler gibi o dönem kahvede Kurtlar Vadisi izliyorduk tıklım tıklım olurdu her yer.
sokakların boşalmasıyla ilgili ne diyosun aga :D perşembe akşamı trafik olmaması,polislerin perşembe akşamları baskınlar yapması evlerinde vadi izledikleri için :d bu haberleri biliyoruz :D

sokakların boşalmasıyla ilgili ne diyosun aga :D perşembe akşamı trafik olmaması,polislerin perşembe akşamları baskınlar yapması evlerinde vadi izledikleri için :D bu haberleri biliyoruz :D
Dolmuşlar bile çalışmıyomuş babamın dediğine göre :D Ona rağmen babam merak edipizlememiş :F

Başında kanı bozuk tahta kurusu da vardı :D
Ben de :( Her ne kadar zamanında izlemiş olmasam da ben de çok üzülüyorum :(
yav kıyamıyorum eski bölümleri izlemeye o kadar söylim sana aga :D her bölümde kendi içimde anılarım var onlar aklıma geliyor
mesela çakır-polat kavga sahnesinde o dönem ne hissettiğimi yemin ediyom hala aklımda
çakır dövsün diye dua ediyodum 1 yumruk fazla atsın diye :)

Dolmuşlar bile çalışmıyomuş babamın dediğine göre :D Ona rağmen babam merak edipizlememiş :F
valla helal olsun babana ödül verilmesi lazım :kiki:

yav kıyamıyorum eski bölümleri izlemeye o kadar söylim sana aga :D her bölümde kendi içimde anılarım var onlar aklıma geliyor
mesela çakır-polat kavga sahnesinde o dönem ne hissettiğimi yemin ediyom hala aklımda
çakır dövsün diye dua ediyodum 1 yumruk fazla atsın diye :)

valla helal olsun babana ödül verilmesi lazım :kiki:
Sen ilkokulda hep Çakır olurdun...... :F

sokakların boşalmasıyla ilgili ne diyosun aga :D perşembe akşamı trafik olmaması,polislerin perşembe akşamları baskınlar yapması evlerinde vadi izledikleri için :D bu haberleri biliyoruz :D
Ben Karadeniz'i biliyorum @Çiğdem-'de iyi bilir bizim buralarda erkekler fazla çalışmaz kahvehanerde akşam ederler.
Ve genelde Kurtlar Vadisi izlerler şundan eminim bunun araştırmasını da okumuştum Vadi ençok Karadeniz de izlenir.

Bu arada Süleyman Çakır'a Karısı hep soyadıyla hitap ediyordu buda Türkiye'de bir ilk.:)

yok ben tehdit falan otür şeyleri bilmiyorum :D ne tehditi 🙄

Ben Karadeniz'i biliyorum @Çiğdem-'de iyi bilir bizim buralarda erkekler fazla çalışmaz kahvehanerde akşam ederler.
Ve genelde Kurtlar Vadisi izlerler şundan eminim bunun araştırmasını da okumuştum Vadi ençok Karadeniz de izlenir.

Bu arada Süleyman Çakır'a Karısı hep soyadıyla hitap ediyordu buda Türkiye'de bir ilk.:)
özellikle trabzonda çok izlendiğini duymuştum parklarda bile vadi izliyorlar diye duymuştum :kiki::kiki:

Oktay Kaynarca Malatyalıdır yani hemşerim :d ama çakır rolünden dolayı kimse sorarsan sor bilmeyen herkes karadenizli der hatta ben bu yüzden 2 arkadaşımla iddaaya girdim karadenizli dediler bende yok malatyalı dedim kazanmıştım :D

Ben o dönem Giresun-Trabzon hattında çalışıyordum çok iyi bilirim.
Ama şunuda eklemek lazım @takas en delikanlı adam da karadeniz'den çıkar.
hahaha ayol zaten en önemli karakterler hep karadenizli karakterler olmuştu
laz ziya çakır ve yalçın bulut üçüde dizide karadenizliydi en beğendiğim oyunculardı :love1::love1:

Anlat :D Kaç kere anlattın, her seferinde sonuna kadar okudum, yine okurum :D
aga biz o zamanlar 3.sınıfa falan gidiyorduk ilkokuldaydık yani herkes izliyor istisnasız bi tek senin baban izlemiyor yani öyle düşün :D tabi o dönem herkesin ağzında düşmüyor arkadaşlarımda doğal oalrak hastası :D biz 4-5 kişi takılırdık ebelemeç falan oynuyoduk ben hep çakır olurdum kankam vardı o da polat oluyodu diğerleri de memati abdülhey seyfo dayı falan oluyordu :D herkes favori karakteri oluyordu yani zorla vermiyorduk mesela seyfo dayı hayranı arkadaş vardı o seyfo dayı oluyodu :d işte bu şekilde gruplara ayrılırdık oyun oynardık ah ah unutulmaz zamanlar unutulmaz anılar :D her oyunda ben hep çakır oluyodum kabul etmezlerse oynamam diyodum zorla çakır yapıyodum kendimi :D

Oktay Kaynarca Malatyalıdır yani hemşerim :D ama çakır rolünden dolayı kimse sorarsan sor bilmeyen herkes karadenizli der hatta ben bu yüzden 2 arkadaşımla iddaaya girdim karadenizli dediler bende yok malatyalı dedim kazanmıştım :D
Laz Ziya'nın damadı olduğu için herkes Karadeniz'li sanıyordu şiveside çok iyiydi.