Süleyman Çakır'ın Ölümünün 10.Yılı Unutulmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birde benim elimde kurtlar vadisinin eski reytingleri var 32 bölüm ve 45 bölüm ve arası olan bölümelrin reytingleri var dudak uçurtan cinsten :A:A:A
İlk sezon var mı? 20. bölümden sonrası herkeste var :D

:F:F yapalım mı aga harbiden büyük olay olur :D vadici yetiştirme merkezi falan :F dersler Kurtlar Vadisi 1.sezon 2.sezon 3.sezon vs. diye gider 1 i geçemeyen 2.sezonun sınavına giremez hepsini geçen vadici unvanı kazanır yıl sonunda yapılacak eivbs(en iyi vadiciyi belirleme sınavı) 1.olan okulu en iyi vadici olarak bitirir :kiki:
Devlette kadro açmak lazım, mezunlar devlette çalışabilsin. Başbakan'ı da ayarlayalım :D
Kurtlar Vadisi Bakanı :F

Devlette kadro açmak lazım, mezunlar devlette çalışabilsin. Başbakan'ı da ayarlayalım :D
aynen kadro açmamız lazım :kiki: hayaldi gerçek oldu neden olmasın ki :F

ben paylaşmıştım ilk forumlarda sonra yayılmıştır :F birde 1 ve 14 arası eski fragmanlar var onlarıda paylaşmıştım çoğu yerde ilk sezona ait fragmanlar :D

ben paylaşmıştım ilk forumlarda sonra yayılmıştır :F birde 1 ve 14 arası eski fragmanlar var onlarıda paylaşmıştım çoğu yerde ilk sezona ait fragmanlar :D
o fragmanları bizim bi vadici arkadaş paylaşıyodu kvp1905 kardeşim ama sende fragmanları paylaşırsan iyi olur nostalji yaparız :D

Bende o zamanlar izlemiyordum diziyi.55.bölümden sonra bende başladım diziye sonra tekrarları verildi bende o esnada eksik bölümleri tamamlardım.Çakırın yeri ayrı ya hele tombalacıyı öldürdüğü sahne hala aklımda :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,495
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto