Süleyman Çakır'ın Ölümünün 10.Yılı Unutulmadı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aga doğu insanı da çok delikanlıdır ama es geçmeyelim :D
Buranın insanı tembeldir kadınlar genelde tarlada çalışır,erkeklerin çokta yapacakları bir iş yok çünkü fabrika yok memur değilsen elinde bir zanaatın olacak yoksa fındık ve çayla idare edeceksin,bizde okulu yarıda bırakınca şöför olduk.:)

aga biz o zamanlar 3.sınıfa falan gidiyorduk ilkokuldaydık yani herkes izliyor istisnasız bi tek senin baban izlemiyor yani öyle düşün :D tabi o dönem herkesin ağzında düşmüyor arkadaşlarımda doğal oalrak hastası :D biz 4-5 kişi takılırdık ebelemeç falan oynuyoduk ben hep çakır olurdum kankam vardı o da polat oluyodu diğerleri de memati abdülhey seyfo dayı falan oluyordu :D herkes favori karakteri oluyordu yani zorla vermiyorduk mesela seyfo dayı hayranı arkadaş vardı o seyfo dayı oluyodu :D işte bu şekilde gruplara ayrılırdık oyun oynardık ah ah unutulmaz zamanlar unutulmaz anılar :D her oyunda ben hep çakır oluyodum kabul etmezlerse oynamam diyodum zorla çakır yapıyodum kendimi :D
Babam izlemediği için ben de izlemiyodum. Ama 1,5 yaşındaki kuzenim izliyodu lan. Soluksuz izlerdi hem de. Çağırsan duymazdı :D

bu karagümrük çetesini vadide cerrahpaşalılar olarak anlattılar çakırda alaattin çakıcıyı canladırıyordu
cerrahpaşalı metinin kafasını koparınca polat yani gerçekte karagümrüklülerin oluyor
bu yüzden tehdir etti işte bu yüzden çakırın öldürüldüğü düşünülüyo dizide @Çiğdem-

Babam izlemediği için ben de izlemiyodum. Ama 1,5 yaşındaki kuzenim izliyodu lan. Soluksuz izlerdi hem de. Çağırsan duymazdı :D
:F:F:F

bu karagümrük çetesini vadide cerrahpaşalılar olarak anlattılar çakırda alaattin çakıcıyı canladırıyordu
cerrahpaşalı metinin kafasını koparınca polat yani gerçekte karagümrüklülerin oluyor
bu yüzden tehdir etti işte bu yüzden çakırın öldürüldüğü düşünülüyo dizide @Çiğdem-

olabilir sonucta osman sınav normal senaryoda amaliyattan çıkıcak diye yazmıs ama nolduysa sonradan acele şekilde senaryoyu değiştirip ölücek demiş yani o sırada tehditlere akyıtsız kalamamış oalbilir belki 🙄🙄🙄

birde benim elimde kurtlar vadisinin eski reytingleri var 32 bölüm ve 45 bölüm ve arası olan bölümelrin reytingleri var dudak uçurtan cinsten :A:A:A

Sürekli burnunu çekerek gripmiş havası veren tiplemesi benim için bir efsanedir.

Polat Alemdar'a bu kadar alışmadan önce Çakır'ın hastasıydık.:)

Sürekli burnunu çekerek gripmiş havası veren tiplemesi benim için bir efsanedir.

Polat Alemdar'a bu kadar alışmadan önce Çakır'ın hastasıydık.:)
aynen aga ya her hareketi bi efsaneydi burnunu çekmesine özenirdim eskiden sen söyleyince aklıma geldi :kiki:

eskişehirde süleyman çakır anadolu lisesi varmış acaba çakır öldükten sonra mı yapıldı :D

oktay beyin diziden çıktığı bölümde 45.bölüm reytingleri 22 almıştı :F
22,1 51,8 ohaaaa :F

abi yok böyle bişey ya sözlük yorumlarını okuyorum inanılcak gibi değil @XanTier :D

ölümünden yaklaşık 1.5 hafta sonra yaptığımız halısaha maçında maça başlamadan önce onuruna 1 dk lık saygı duruşunda bulunduğumuz mümtaz kişi.

Çakı öldükten sonra Cerahpaşalı'nın tinercilerden dayak yediğini duymayanınız yoktur herhalde.:)

Süleyman Çakır Üniversitesi, sadece Vadiciler kayıt olabilir :D Üni mülakatında da Vadi testi yapılır :F
:F:F yapalım mı aga harbiden büyük olay olur :D vadici yetiştirme merkezi falan :F dersler Kurtlar Vadisi 1.sezon 2.sezon 3.sezon vs. diye gider 1 i geçemeyen 2.sezonun sınavına giremez hepsini geçen vadici unvanı kazanır yıl sonunda yapılacak eivbs(en iyi vadiciyi belirleme sınavı) 1.olan okulu en iyi vadici olarak bitirir :kiki:

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy