Star Söz - Dizi Yorumları

Sunuş şekliyle çok ilgilenmiyorum, önemli olan yapımcılar tarafından unutulmuyor oluşu.

Sunuş şekliyle çok ilgilenmiyorum, önemli olan yapımcılar tarafından unutulmuyor oluşu.
Aynen, en azından unutulmuyor. Önemli olan, unutmamak. Popüler müziğin peşinden gidip, böyle sesleri duymayan yeni nesle duyurmak ya da yeniden hatırlatmak da son derece önemli.

Aynen, en azından unutulmuyor. Önemli olan, unutmamak. Popüler müziğin peşinden gidip, böyle sesleri duymayan yeni nesle duyurmak ya da yeniden hatırlatmak da son derece önemli.

Çukur’da buna çok dikkat ediyorlar. Müzikli geçiş sahnelerinden pek hoşlanmıyorum aslında ama çalınan müzikler güzel olunca şikayet de etmiyorum.

Çukur’da buna çok dikkat ediyorlar. Müzikli geçiş sahnelerinden pek hoşlanmıyorum aslında ama çalınan müzikler güzel olunca şikayet de etmiyorum.
Her zaman olmuyor ama olunca güzel oluyor. Geçen bölümün başlangıcında geçiş yapacaktım ama Yamaç'ın o çılgın bağırış sahnesini görünce vazgeçtim. Söz'de öyle sahne görünce ilerletebiliyorum. Sahneyi çok yavaşlatıyorlar çünkü.

Çukur’da sahneler çok yavaşlatılmıyor ama Söz öyle değil. Uzattıkça uzatıyorlar sahneyi.

Çukur’da sahneler çok yavaşlatılmıyor ama Söz öyle değil. Uzattıkça uzatıyorlar sahneyi.
Çukur birden fazla sahne, birden fazla olay gösteriliyor çünkü. Söz'de birbirini tekrar eden, aynı karakterleri gösteren sahneler gösteriliyor hep. Tim zaten tek başına gösteriliyor çoğu zaman.

Bölüm güzeldi dediğimiz gibi başlarına birşeyler geldi sonu da zaten öyle böyle bitti haftaya kaldığı yerden devam

Bu arada dizideki kadın oyuncuları ilk defa görüyorum ama çok başarılılar bu dizide

Çukur birden fazla sahne, birden fazla olay gösteriliyor çünkü. Söz'de birbirini tekrar eden, aynı karakterleri gösteren sahneler gösteriliyor hep. Tim zaten tek başına gösteriliyor çoğu zaman.

Söz asker dizisi olduğu için Tim'in daha çok gösterilmesi normal. Çukur'da bir mahalle anlatılıyor, farklı karakterler olması doğal.

33. BÖLÜM

Gerçekten güzel bölümdü, ara ara bozup geri güzel bölüm yapıyorlar. Beğenerek izledim bölümü. Son operasyon güzeld. Çaylak ayağından vuruldu, Ateş de göğsünden vuruldu. Çaylak'ın durumu iyi, sıyırdı ama Ateş riskli gibi.
Bu arada kadroya yeni biri katıldı. @Arslan Bey ne konuştuysak bu hafta hepsi oldu.

Birisi şehit oluyor gibi ya da gizem yapıyorlar. Ama bilemedim.
(Kimin olduğunu biliyordum da spoiler vermiyorum.
)
Verme verme izleyince görelim time yeni biri katıldığına göre birini çıkartacaklar demek ki ilerleyen zamanlarda o yeni gireni de şehit ederler böylece önemli karakterlere dokunmamış olurlar