Bir ara eleştirip sonra pişman olduğun Kara Sevda gibi olacak, fanı olacaksın.Aaa ne güzel ama ecünnü dizisine vakit harcamasaydın keşke bu boş vakitlerin artık değerli
Bir ara eleştirip sonra pişman olduğun Kara Sevda gibi olacak, fanı olacaksın.Aaa ne güzel ama ecünnü dizisine vakit harcamasaydın keşke bu boş vakitlerin artık değerli
Orada Emir vardıBir ara eleştirip sonra pişman olduğun Kara Sevda gibi olacak, fanı olacaksın.
Aaa öyle desene ayoll , hemen başlıyorumBurada da bu var.
Yanlış atmışım zaten. 😱 Buydu dediğim.Aaa öyle desene ayoll , hemen başlıyorum
Fragman mükemmel olmuş.
Agah, Yavuz'un babası çıkacak demiştim haftalar öncesinden. Bir tahminim daha tutmuş oldu. 😎
Agah boşuna mı yardım etti, istese o bayıldıkları zaman da öldürürdü.Çukur dan darbe yiyince kimi babası yapmışlar 😱😱😱
Çukur dan darbe yiyince kimi babası yapmışlar 😱😱😱
Agah boşuna mı yardım etti, istese o bayıldıkları zaman da öldürürdü.
İkinci sezonun başından beri belliydi böyle bir şey çıkacağı zaten. Yavuz'u çokça kez ölmekten kurtardı.
Aynen öyle, @Çiğdem- her şeyi Çukur'a bağlıyor. Aras orada olduğu için.
Bu arada Eylem artık Türk İstihbarat'ına çalışacak. Yani diziden çıkmaz kolay kolay. Çukur'da da Sena var. Çiğdem ikinci darbeyi de buradan yedi.
Zamanlaması ilginç niye konuyu Çukur dan darbe yedikten sonra işlemeye başladılarAgah boşuna mı yardım etti, istese o bayıldıkları zaman da öldürürdü.
Zamanlaması ilginç niye konuyu Çukur dan darbe yedikten sonra işlemeye başladılar
Ayrıca avatarından utan @Sherlock
Kalbimden vuruldum.
Kalbimden vuruldum.
Daha beterini yapmış alnını ortasına fırlatmış gözlüğü
Daha beterini yapmış alnını ortasına fırlatmış gözlüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?