Rizespor 2-3 Galatasaray | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 8. Hafta

Maç sonucu ne olur?

• Rizespor kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Galatasaray kazanır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Ben bu hakemlerle ilgili bir anket konusu açmayı planlıyordum zaten, hatırlattığın iyi oldu.

Ben golün atıldığı zamana göre iptal etmediklerini düşündüm ama senin bakış açın da doğru. " bir benzerine 1. dakikada faul vermemiştim, dakika 100 olmuş, ona karşılık buna da faul vermeyeyim o zaman eheheheh" der bunlar.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bunlar öyle diyor da Var'daki hakemlerin hiç mi ağırlığı yok onu anlamadım
Var hakemi olsam şu son dakikadaki pozisyonda Var odasında kendimi yırtardım hocaaa pozisyona bak faul vaar sakın verme diye.

Bunlar öyle diyor da Var'daki hakemlerin hiç mi ağırlığı yok onu anlamadım
Var hakemi olsam şu son dakikadaki pozisyonda Var odasında kendimi yırtardım hocaaa pozisyona bak faul vaar sakın verme diye.
Banka hesabına yatan paralarla ne yapacağının hayalini kuruyordur maç oynanırken.
Kumar masası hazırlayıp okey oynuyormuş havası veriyor bana VAR'dakiler.
Çay kahve servisi de yapılıyordur.

Bu arada Muslera'nın hakemi çocuk azarlar gibi azarlayıp sonra topa vurması dünyanın her yerinde ikinci sarı kart

Bu arada yeni dikkatimi çekti. Kimse görmüyor galiba Muslera sarı kart gördükten sonra tepki olarak topa vuruyor. Bu ikinci sarı kart gerektirmez mi?
------

Bu arada Muslera'nın hakemi çocuk azarlar gibi azarlayıp sonra topa vurması dünyanın her yerinde ikinci sarı kart
Seni görmeden yazdım valla

Azarlama, itiraz etme olayı bile sarı kartlık aslında. Oyundan atılması için topa vurmasına bile gerek yok ama bu ligde hakeme istediğin gibi laf söyleyebiliyorsun.
Hakemleri uyarıp "Hoca çatır çatır kart göster dibine kadar gelip itiraz edenlere" dese TFF MHK falan, tüm futbolcular süt dökmüş kediye döner abartısız.

Bende şaşırdım sıfır küfür

Reactions: xdragxx
Aynen öyle Messi, Ronaldo bile hakemlere karşı bu kadar sert değiller bizimkilerin yanında

Aynen öyle Messi, Ronaldo bile hakemlere karşı bu kadar sert değiller bizimkilerin yanında
(Yanlış hatırlamıyorsam) Eskilerden kalma gollü bir İngiltere ligi maçının özetini izliyordum, büyük takım vs küçük takım maçıydı. Küçük takım oyuncusunun sarı kartı vardı, sonra hakeme orta şekerli şiddette itiraz etmişti ve hakem tereddüt etmeden bir tane daha sarı kart gösterip oyundan atmıştı küçük takım futbolcusunu. İrkilmiştim... "Keşke bizde de böyle olsa" demiştim.

Reactions: xdragxx
Ha anladım o bizim ligin genel rahatsızlığı, tüm takımlarda var olan
Başka maçlarda rastlıyor musun mesela?
Ya itiraz eden oluyor pozisyon devam ederken de top sana doğru geliyor bu kadarı fazla

------

Bunları bizim ligde bir yaparsa Fırat Aydınus yapar

Öz abim yine malum takıma hak ettiği dersi vermiş.. VALLAHİ BU ADAMIN HASTASIYIZ.. @MEnes @MasacRE @Sherlock
------

Bala bak. Öfff, gelecek hafta maçlarına kadar "Morutan, Morutan" diye kafa ütüler şimdi maaşlı GS'liler.

Rizesporlu oyuncular faul yapmayı bilmiyor galiba
Kontra adamı indirsene gerekirse kırmızı gör

------

Boş kaleye attı ya
Bu golde kim Morutan Morutan diyorsa iletişimi kesmek lazım.. Golün hepsi Diagne abimin..

Rize’de hakeme saldırı olmuş gibi göründü