TV8 Rising Star Türkiye | Genel Sohbet Konusu

bu adam mustafama takmış kafayı ayoll her bölüm eminaya iltifatlar yağdırıyor mustiyede öyle kapağı onlara atmaya çalısıyor galiba yakamızı kurtarsak şu adamdan
Takiliyor iste ikisiyle cidden bu arada ciddi ciddi İrem ve Yilmaz iyi ikili oldu dikkatimi cekti

gülben demet fuat bunlardan bin kat daha iyilerdir ayoll juriler arası sohbetleri bu yıl dinlemekten keyif alıyorum geçen yıl faciaydı resmen
Reytinglerede yansisa yeter annem bile hic sevmedigi yarismalardan biri bu sezon begendi izliyor düşün hiç izlemez

totel neden 2 altına düştü gerçekten ama darbe dolayısıyla ara vermişlerdi o aradan sonra düştü atv habermi izliyorlar yoksa bak oda olabilir
Kesinlikle olabilir 3 reytinglik kitle var elbette izleyici kaymistir oraya
Haftaya gercek reyting belli olur
Bu arada senin Mustide tam yarismaci sevinmisken bir yorum yapip hep üzüyor

Kesinlikle olabilir 3 reytinglik kitle var elbette izleyici kaymistir oraya
Haftaya gercek reyting belli olur
Bu arada senin Mustide tam yarismaci sevinmisken bir yorum yapip hep üzüyor
hahah ayy adam dürüst ayoll ne düşünüyorsa onu söylüyor

haftayada devam edecekmiş bu haber seviyor sevmiyor yine yok offf

yarın demek istedim işte
ama bittiğine bence hemen inanma güya bu haftada bitiyordu ben sana birşey söyliyeyimmi ayoll reytingler 3 geldiği sürece yaz ayında haber izlemeye devam ederiz
Hahaha cidden olabilir Atvden beklenir nasilsa her gun garanti 3 reyting

Hahaha cidden olabilir Atvden beklenir nasilsa her gun garanti 3 reyting
bu haberin 3 hafta sürmesi şunu gösteriyor şuan atv kanalının darbe falan umurlarında bile değil tamamen reyting amaçlı gidiyorlar eğer 1 reyting alsalardı devam ederlermiydi sence yaz ayını dizi maliyatı falan olmadan haberler geçiriyorlar garanti gelen reytingte var çıakrcılıktan başka birşey değil şu saatten sonra yapılan yayınlar

Kesinlikle katiliyorum reyting icinde yapmis olabilirler
Trtye ne demeli o kadar kanallari var hala Trt1 normal yayina donmedi reytingde yok