Mustafanin dayisi ile Morgulun kuzeni evlenmisO nasıl oluyormuş?
Mustafanin dayisi ile Morgulun kuzeni evlenmisO nasıl oluyormuş?
http://www.milliyet.com.tr/rising-s...ul-ilk-kez-acikladi---mustafa-sandal-ile----/O nasıl oluyormuş?
İzledim şimdi, gören de çok önemli bir şey sanar.http://www.milliyet.com.tr/rising-s...ul-ilk-kez-acikladi---mustafa-sandal-ile----/
20 saniye birşey cnm morgulun ağzından dinle bence
İzledim şimdi, gören de çok önemli bir şey sanar.
İzledim şimdi, gören de çok önemli bir şey sanar.
bu adam mustafama takmış kafayı ayoll her bölüm eminaya iltifatlar yağdırıyor mustiyede öyle kapağı onlara atmaya çalısıyor galiba yakamızı kurtarsak şu adamdanMustafanin dayisi ile Morgulun kuzeni evlenmis
Takiliyor iste ikisiyle cidden bu arada ciddi ciddi İrem ve Yilmaz iyi ikili oldu dikkatimi cektibu adam mustafama takmış kafayı ayoll her bölüm eminaya iltifatlar yağdırıyor mustiyede öyle kapağı onlara atmaya çalısıyor galiba yakamızı kurtarsak şu adamdan
gülben demet fuat bunlardan bin kat daha iyilerdir ayoll juriler arası sohbetleri bu yıl dinlemekten keyif alıyorum geçen yıl faciaydı resmenTakiliyor iste ikisiyle cidden bu arada ciddi ciddi İrem ve Yilmaz iyi ikili oldu dikkatimi cekti
Reytinglerede yansisa yeter annem bile hic sevmedigi yarismalardan biri bu sezon begendi izliyor düşün hiç izlemezgülben demet fuat bunlardan bin kat daha iyilerdir ayoll juriler arası sohbetleri bu yıl dinlemekten keyif alıyorum geçen yıl faciaydı resmen
ab gurubu iyi cnm 2 reytingin üstündeler sanırım bundan yukarısıda zor olur 2 ortalama yeterReytinglerede yansisa yeter annem bile hic sevmedigi yarismalardan biri bu sezon begendi izliyor düşün hiç izlemez
1 hafta ara vermeden once ab 2.70 total 2.20ydi hatirlatirim düştüab gurubu iyi cnm 2 reytingin üstündeler sanırım bundan yukarısıda zor olur 2 ortalama yeter
totel neden 2 altına düştü gerçekten ama darbe dolayısıyla ara vermişlerdi o aradan sonra düştü atv habermi izliyorlar yoksa bak oda olabilir1 hafta ara vermeden once ab 2.70 total 2.20ydi hatirlatirim düştü
Kesinlikle olabilir 3 reytinglik kitle var elbette izleyici kaymistir orayatotel neden 2 altına düştü gerçekten ama darbe dolayısıyla ara vermişlerdi o aradan sonra düştü atv habermi izliyorlar yoksa bak oda olabilir
hahah ayy adam dürüst ayoll ne düşünüyorsa onu söylüyorKesinlikle olabilir 3 reytinglik kitle var elbette izleyici kaymistir orayaHaftaya gercek reyting belli olurBu arada senin Mustide tam yarismaci sevinmisken bir yorum yapip hep üzüyor
Sende yarin 309 izlehahah ayy adam dürüst ayoll ne düşünüyorsa onu söylüyor
haftayada devam edecekmiş bu haber seviyor sevmiyor yine yok offf
yarın demek istedim işteSende yarin 309 izleHaftaya haber bitiyor dizi var
Hahaha cidden olabilir Atvden beklenir nasilsa her gun garanti 3 reytingyarın demek istedim işteama bittiğine bence hemen inanma güya bu haftada bitiyordu ben sana birşey söyliyeyimmi ayoll reytingler 3 geldiği sürece yaz ayında haber izlemeye devam ederiz
bu haberin 3 hafta sürmesi şunu gösteriyor şuan atv kanalının darbe falan umurlarında bile değil tamamen reyting amaçlı gidiyorlar eğer 1 reyting alsalardı devam ederlermiydi sence yaz ayını dizi maliyatı falan olmadan haberler geçiriyorlar garanti gelen reytingte var çıakrcılıktan başka birşey değil şu saatten sonra yapılan yayınlarHahaha cidden olabilir Atvden beklenir nasilsa her gun garanti 3 reyting
Kesinlikle katiliyorum reyting icinde yapmis olabilirlerbu haberin 3 hafta sürmesi şunu gösteriyor şuan atv kanalının darbe falan umurlarında bile değil tamamen reyting amaçlı gidiyorlar eğer 1 reyting alsalardı devam ederlermiydi sence yaz ayını dizi maliyatı falan olmadan haberler geçiriyorlar garanti gelen reytingte var çıakrcılıktan başka birşey değil şu saatten sonra yapılan yayınlar
Gündeme gelmek için özel tasarlıyor
Twitterda gundemde suanGündeme gelmek için özel tasarlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?