ayy vlla yarışmacılardan daha çok şarkı söyledi adam sanki o yarışıyorYilmazda herkesle duet yapiyor. Bukadarida fazla ilk bölumde
Bide ben bastan sona izlemedim. Kim bilir daha kac kez söyledi. Survivorda sarki söylemeye ac kalmistir. Biraz anliyorum aslinda onu. Yavas yavas azaltir umarim performansiniayy vlla yarışmacılardan daha çok şarkı söyledi adam sanki o yarışıyor
Bugün yol yorgunuyum diye bakamıyorum ama programa iyi renk katmış.
Kiz @Çiğdem- yarismanin bugun oldugunu bilmiyordum. Bugunki gözluk hikayesi ne anlatsana ? Aydinlat bizi
hahah aa bugünde siyahla beyazın önemine deyinmek istemişBugün yol yorgunuyum diye bakamıyorum ama programa iyi renk katmış.
Dün yer değişikliği yapalım diyorlardı, attığın resme göre yapmışlar yer değişikliği. Karı kocayı niye ayırdılar hala anlamadımhahah aa bugünde siyahla beyazın önemine deyinmek istemiş
ama millet pokemon go reklamı yapıyor sanmıs pokemon morgul diyormuş onu anlatıyordu
Artik en buyuk görevin bize morgulun gözluk hikayelerini anlatmak olsunhahah aa bugünde siyahla beyazın önemine deyinmek istemiş
ama millet pokemon go reklamı yapıyor sanmıs pokemon morgul diyormuş onu anlatıyordu
onların cilveleşemsinimi izlicez ayoll sen yana olsunlar diyorsun emina iremin yanında olduğu halde bile musti ona bakmaktan sahneye bakmıyordu onlarda eminayı en köşeye attılarDün yer değişikliği yapalım diyorlardı, attığın resme göre yapmışlar yer değişikliği. Karı kocayı niye ayırdılar hala anlamadım
Hahaha yok artık bu espriyi mi yaptı gerçekten, alem bu adam.bu sezon juriler çok uyumlu ve eğlenceliler yılmaz morgul çok renkli gerçekten dünkü programda mustafa sandal hakkında bilinmeyen bir şehir efsanesini açıklıcam mustafanın bile haberi yok bu açıklıcam şeyden dedi musti uyku bile uyuyamamış ne açıklıcak acaba diye bu akşamki programda açıkladı diyorki titanik bir gemi mustafada sandal buymuş açıklıcağı şey tövbe estafurullah
@EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @dosimosi @xemrexxx @cookies @Harunnn60
hhah dünden beridir kimsenin bilmediği birşeyi anlatıcam mustafa seni bitiricem diyor senin bile haberin yok diyor gece 3 te uyudum sabah 6 ta uyandım ne açıklıcak diye onu düşündüm diyor adamı korkutmuş titanikle mustinin farkını açıklıyormuş biri gemi biri sandalmış sonrada hastasıyız dede diye bağırmaya başladı hahahahHahaha yok artık bu espriyi mi yaptı gerçekten, alem bu adam.
Morgül olmasa program sıkıcı olur, renk katan isim o.
Akraba olmuslar bu arada Musti ve Morgül @Yiğittbu sezon juriler çok uyumlu ve eğlenceliler yılmaz morgul çok renkli gerçekten dünkü programda mustafa sandal hakkında bilinmeyen bir şehir efsanesini açıklıcam mustafanın bile haberi yok bu açıklıcam şeyden dedi musti uyku bile uyuyamamış ne açıklıcak acaba diye bu akşamki programda açıkladı diyorki titanik bir gemi mustafada sandal buymuş açıklıcağı şey tövbe estafurullah
@EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @dosimosi @xemrexxx @cookies @Harunnn60