Ona pek bakmıyorum.İyi yapmışsın ama trendlere girince zaten boş insanlar çıkıyor karşına
İsveç gündemini takip ediyorum genelde
Ona pek bakmıyorum.İyi yapmışsın ama trendlere girince zaten boş insanlar çıkıyor karşına
Orasını bilemiyorum o zamanOna pek bakmıyorum.
İsveç gündemini takip ediyorum genelde
Rihanna başkan onların biletini kesmiş@sokak sanati
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rihanna başkan onların biletini kesmiş@sokak sanati
Forum takılmış galibaRihanna başkan onların biletini kesmiş@sokak sanati
Forum takılmış galiba
Diğer konudada alıntının içine yazmışsın mesajÇok fazla ya
düzeltteyim dedim ama bunu başaramadımDiğer konudada alıntının içine yazmışsın mesaj
Seni 19. yüzyıla transfer edelim o zamanYani, avrupalılar genelde telefon bağımlılarıdır, senin öyle olmaman biraz şaşırttı
Internet zorla gel kölem ol diyorBen bağımlı olmamak için telefonuma internet paketi koymuyordum ama iş nedeniyle son 1 yıldır sınırsız mesaj ve konuşma paketi ayarlayınca bol internet paketide yükleniyor, yolda bile bakıyorum foruma buyüzden@MEnes ile az sohbetler etmedik ben yoldayken
Forum ve twitter haricinde 3. bir hesap olsun istemiyorum ama dediğim gibi instagramı belki açarım zamanla
Internet zorla gel kölem ol diyor
an itibariyle bonkör telefon şirketim internet Gb sini 2 buçuk kata çıkardıyolda video bile izleyebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58774
4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmişYaa bende böyle bir telefon şirketi istiorum ne güzelmişş
4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmiş
okulda hastanede kütüphanede wifiye bağlanıyor zaten oyüzden çok tüketmiyorum telefondakiniAma yaza çok dışardayız. Ozaman bol bol kullanırım
Şanslısın keyfini çıkar4 GB olacaktı sözde ve son kaç ay 8 GBydi ve bu ay yine 4 e inecekti ama 10 yapmaya karar verilmiş
okulda hastanede kütüphanede wifiye bağlanıyor zaten oyüzden çok tüketmiyorum telefondakiniAma yaza çok dışardayız. Ozaman bol bol kullanırım
Ohh ne güzel bende bağ evinde net olsun istiyorum olmuyor oda ya
iki saat sonra sizinle keyfini çıkarırımŞanslısın keyfini çıkar
Oluriki saat sonra sizinle keyfini çıkarırım
Şimdi öğrencilere sınav yaptıracam. Yaklaşık 2 saat sonra ev yolundayken buralardaysanız sohbet ederiz
Turkuazz senle geçen yapamadığımız sohbeti yaparız
iki saat sonra sizinle keyfini çıkarırım
Şimdi öğrencilere sınav yaptıracam. Yaklaşık 2 saat sonra ev yolundayken buralardaysanız sohbet ederiz
Turkuazz senle geçen yapamadığımız sohbeti yaparız
Bende istiyorum. Hangi şirket o?Internet zorla gel kölem ol diyor
an itibariyle bonkör telefon şirketim internet Gb sini 2 buçuk kata çıkardıyolda video bile izleyebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58774
Mesajda yazılı, ComviqBende istiyorum. Hangi şirket o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?