Rihanna'dan Snapchat'a Ayar!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ozaman ben uzak durayım

Ben forumda olmadığım zamanlar benim için twitteri kullanmamalarına rağmen gelenler oluyordu. Bende onlar için instagramı düşünüyordum ama kendime güvenmiyorum
bu aralar arada vermiyorum foruma, kalsın bir süre daha

Buraya vakit ayıramayacak kadar yoğun bir sürece girersem ozaman düşünürüm belki.
Forumda yine çok aktif olmaya başladım, twitter azaldı. 2 yerde aynı oranda aktif olamıyorum

Instagram, Whatsapp ve burası.
Arada da twitter

O değilde facede hala takılan var mıdır
Yazın tekmeyi attım facebooka
bie kere bile hesabı geri açsammı diye düşünmedim
Üniversite zamanı çok kullanıyorduk. Grup sayfası ayarlayıp az ders çalışmadık.
Aslında resmi yerlere face üzerinden sorular sorulup bilgiler ediniyor hala ama idare ediyorum başka türlü

Twitterin atmosferine alışmıştım bi ara ama sonradan nedense bıraktım ve hiç girmedim.
Kalıcı olmayı başarmak zor işte.

Aman bende kimseye vermedim hesabımı, burada konuşuyoruz zaten başka yerler gereksiz geliyor bana da

2009 yılında açmıştım facebook'u. O zamanlar az kişi biliyordu bende hergün 5-6 saat takılırdım, eskiden çok kullanılırdı dediğin gibi ama modası geçti işte. Ben zaten o koyu mavi rengini hiç sevmedim facebookun.

Başka yerde konuştuğun an helede en samimi olduklarınla işte ozaman foruma pek girmeyi istemiyor insan

ben geç üye oldum. Daha bir kaç sene tek kullandım

Başka yerde konuştuğun an helede en samimi olduklarınla işte ozaman foruma pek girmeyi istemiyor insan
Özel mesaj seçeneği var işte
Ben nedense reelde bağım olmayanlarla instagramımı paylaşmıyorum çünkü instagram reel hayatla ilgili bir uygulama, bana biraz absürt geliyor. Bence en iyisi forumda takılmak

Olsa bile ben kaybolduğum zaman her yerden kayboluyorum yani buraya özel değil
ha ozaman ayrı

Bne twitteri gündemi takip etmek için kullanırım ve burdan kaybolsamda orda oluyorum. En azından gece uyumadan bakarım

Özel mesaj seçeneği var işte
Ben nedense reelde bağım olmayanlarla instagramımı paylaşmıyorum çünkü instagram reel hayatla ilgili bir uygulama, bana biraz absürt geliyor. Bence en iyisi forumda takılmak
Twitterde sadece reelde olmayanlar var ve muhabbet ettiklerim.
Belki insanlar takipçi sayıma takılıyor ama ben muhabbetim olmayan kişilerin beni takip etmesini istemiyorum

ha ozaman ayrı

Bne twitteri gündemi takip etmek için kullanırım ve burdan kaybolsamda orda oluyorum. En azından gece uyumadan bakarım
Çok boş insanlarla doldu orası o yüzden bıraktım önceden ne güzeldi

Twitterde sadece reelde olmayanlar var ve muhabbet ettiklerim.
Belki insanlar takipçi sayıma takılıyor ama ben muhabbetim olmayan kişilerin beni takip etmesini istemiyorum
Takipçim çok diyorsun yani