Herkeste testosteron hormonu salgılanıyor, bi ben mi normalim şu dünyada?Sen çok bozdun.
Herkeste testosteron hormonu salgılanıyor, bi ben mi normalim şu dünyada?Sen çok bozdun.
Ben seni nano sex sanıyordum, ya da böyle yazılmıyordu hani cinsel istek duymayan insanlara ne deniyordu ondan.Herkeste testosteron hormonu salgılanıyor, bi ben mi normalim şu dünyada?
Kısaca aseksüel diyelim, yorma kendiniBen seni nano sex sanıyordum, ya da böyle yazılmıyordu hani cinsel istek duymayan insanlara ne deniyordu ondan.
Evet ya tabii öyleydi, bazen saflığım tutuyor. .ssKısaca aseksüel diyelim, yorma kendini
Hayır, değilim. Sağlıklıyım ben
Sadece cinsi olarak sağlıklıyım. Mentali bilemiyorumEvet ya tabii öyleydi, bazen saflığım tutuyor. .ss
İnşallah.
Mesajını biraz daha detaylandırır mısın anlamadım.Sadece cinsi olarak sağlıklıyım. Mentali bilemiyorum
Cinsi kısmını mı mental kısmını mı?Mesajını biraz daha detaylandırır mısın anlamadım.
bu kadınla nasıl 3 yaş var benim aramda ayoll yanında çocuk gibi kalıyorum
kadının sadece göğüsleri bile benim boyumdan büyük@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
Ben de yaşımı göstermiyorum yaşıtlarım benden 5 yaş büyük gibi.bu kadınla nasıl 3 yaş var benim aramda ayoll yanında çocuk gibi kalıyorum
kadının sadece göğüsleri bile benim boyumdan büyük@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
Forumda gördüklerim hep küçük görünüyor zaten sadece @Yiğitt yaşını gösteriyorBen de yaşımı göstermiyorum yaşıtlarım benden 5 yaş büyük gibi.
Deniz kıskanıyor klasik hali.@denizz19 fotoşok demiş ama anlamadım ayoll kafanımı bir insan vucuduna koydun yoksa vucudunamı bir kafa ekledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?