Sen kaybedersin yavrum.Hayıır ben parlakçı olmak istemiyorum, uzak dur benden yaklaşma bana![]()
İşte kararmamak için üzüme fazla bakmayacağımSen kaybedersin yavrum.Hem öyle olmak istemiyorum diye bir şey yok. Sen söyledin üzüm üzüme baka baka kararır diye.
![]()
Ayşegül'ün "sanane" deyişiyle sanane diyorum.
Bıraktın mı? 😱Yaptırmış bence ben takibi bıraktıktan sonra.![]()
Bıraktın mı? 😱
Foruma 2-3 yıl uğramadık, ne çok şey değişmiş![]()
Bu hali daha güzel olmuş kesinlikleYaptırmış bence ben takibi bıraktıktan sonra.![]()
Herkes değişiyor zaten ya, olan da olmayan da.Ben de yoktum ki o 2-3 yılda forumda.![]()
Testosteron nelere kadir dimi?Bu hali daha güzel olmuş kesinlikle![]()
![]()
Ayşegül'ün "sanane" deyişiyle sanane diyorum.
Hhaha aa bu arada sende çoktan bozuldun @MasacRE- efendi 1 yıl boyunca ergen kızlar gibi çağatay diye diye çağatay ile yatıp kalktın atacanla yiğite diyorsunda senin durumun daha vahimdi@Yiğitt herkesi bozuyor üzüm üzüme baka baka kararır misali bir gün hepimiz parlakçı olup çıkacağız![]()
yatağının başına posterini asmadıysan birşey bilmiyorum ayollBen Sarp'ı seviyordum onunla birlikte Çağatay'a da ısınmış olduk ama @Yiğitt in baktığı gözle bakmadım ona hiç![]()
Dün de başka bir parlağı bize savunuyordu.Hhaha aa bu arada sende çoktan bozuldun @MasacRE- efendi 1 yıl boyunca ergen kızlar gibi çağatay diye diye çağatay ile yatıp kalktın atacanla yiğite diyorsunda senin durumun daha vahimdi![]()
![]()
![]()
Eyvah yakaladın beni 😳yatağının başına posterini asmadıysan birşey bilmiyorum ayoll![]()
![]()
![]()