Herkeste testosteron hormonu salgılanıyor, bi ben mi normalim şu dünyada?Sen çok bozdun.![]()
Herkeste testosteron hormonu salgılanıyor, bi ben mi normalim şu dünyada?Sen çok bozdun.![]()
Ben seni nano sex sanıyordum, ya da böyle yazılmıyordu hani cinsel istek duymayan insanlara ne deniyordu ondan.Herkeste testosteron hormonu salgılanıyor, bi ben mi normalim şu dünyada?![]()
Kısaca aseksüel diyelim, yorma kendiniBen seni nano sex sanıyordum, ya da böyle yazılmıyordu hani cinsel istek duymayan insanlara ne deniyordu ondan.![]()
![]()
Evet ya tabii öyleydi, bazen saflığım tutuyor. .ssKısaca aseksüel diyelim, yorma kendini
Hayır, değilim. Sağlıklıyım ben![]()
Sadece cinsi olarak sağlıklıyım. Mentali bilemiyorumEvet ya tabii öyleydi, bazen saflığım tutuyor. .ss
İnşallah.![]()
Mesajını biraz daha detaylandırır mısın anlamadım.Sadece cinsi olarak sağlıklıyım. Mentali bilemiyorum![]()
Cinsi kısmını mı mental kısmını mı?Mesajını biraz daha detaylandırır mısın anlamadım.![]()
bu kadınla nasıl 3 yaş var benim aramda ayoll yanında çocuk gibi kalıyorum
kadının sadece göğüsleri bile benim boyumdan büyük![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
Ben de yaşımı göstermiyorum yaşıtlarım benden 5 yaş büyük gibi.bu kadınla nasıl 3 yaş var benim aramda ayoll yanında çocuk gibi kalıyorum
kadının sadece göğüsleri bile benim boyumdan büyük![]()
![]()
@sokak sanati @xemrexxx @Harunnn60 @mrt-06
Forumda gördüklerim hep küçük görünüyor zaten sadece @Yiğitt yaşını gösteriyorBen de yaşımı göstermiyorum yaşıtlarım benden 5 yaş büyük gibi.![]()
Deniz kıskanıyor klasik hali.@denizz19 fotoşok demiş ama anlamadım ayoll kafanımı bir insan vucuduna koydun yoksa vucudunamı bir kafa ekledin![]()
![]()
![]()