Reytinglerde Yine Hüsran

ay onu mu sordum ben anladık düşüncelerini.ben sana kaynağı sordum söylede arada takip edem belki yükselir dizi.

İslam ülkelerinde izlenir izlenirse napsınlar Hristiyanlar bizim kahramanlık hikayemizi sex vb gibi şeylerde yok dizimizde Romanyada hristiyan neden izlesinler
İşte bende onu diyorum.Yurt dışından bir şey beklememek lazım.Türkiyedeki reytingleri korumaya baksınlar bence

ay onu mu sordum ben anladık düşüncelerini.ben sana kaynağı sordum söylede arada takip edem belki yükselir dizi.
kaynaklarımı zinhar söylemem sonra bana karşı kullanılabilir

neyse artık kösemin reyitnglerini bekliyoruz sanırım kösem-diriliş maçında skor 74-1 olacak (1 sayı türkiye sadece)

İşte bende onu diyorum.Yurt dışından bir şey beklememek lazım.Türkiyedeki reytingleri korumaya baksınlar bence
Her geçen gün yükseliyor zaten Türkiyede herşeyi alıyor yurtdışının önemi yok Türkiyedeki başarıdan sonra....

kaynaklarımı zinhar söylemem sonra bana karşı kullanılabilir

neyse artık kösemin reyitnglerini bekliyoruz sanırım kösem-diriliş maçında skor 74-1 olacak (1 sayı türkiye sadece)
hep böyle yapıyorsun ben sana söylemiştim pakistan kaynağı. hadi söyle kaynağı.

ayol sen bakma efeye islam ülkeleri bile izlemiyor en koyuları pakistan endonezya falan izlememiş ortadoğu hiç izlemez

küstüm emre cidden ayıp ettin.bir müddet benimle konuşma pls
aslında romanya ile ilgili 3 kaynak var en etkisizini gönderebilirim sana

ayol sen bakma efeye islam ülkeleri bile izlemiyor en koyuları pakistan endonezya falan izlememiş ortadoğu hiç izlemez

benim gibi tatlı tehlikeli
bir dostu kaybetmek istemiyorsan bana bir kaynak gönder hacı

neyse bir tane buldum

Son düzenleme:
benim gibi tatlı tehlikeli
bir dostu kaybetmek istemiyorsan bana bir kaynak gönder hacı

neyse bir tane buldum
inşallah en kötüsünü bulmuşsundur aylık paylaşıyordur

ay neyse 4 ocakta o hayat bnm başlamış romanyada 6.9 reytingle
en çok izlenen 3. dizi olmuş o hafta inşallah efsun zirveyi alacak gerçi efsun @Çiğdem- e benziyor .ss neyse zaten bir tek paramparça iyi gidiyor ohb kısa sürede ona rakip olur yurtdışı reytinglerinde hatuncuk kösem yetişemez efsuna
@mrt-06 @destere @Forumdash @sürgünüm @cookies @Harunnn60 @vadikızı

Biliyordum böyle birşey olacağını

Son düzenleme:
gülüm o dizilerin tekrarları ikisi de biteli çok oldu
ayrıca my jaftasonları gündüz kuşağında tekrarları