Reytinglerde Yine Hüsran

Bunamı bakıyon kıskançlık böyle birşey çok artmış zaten satışlar hürriyet yapmış birde haberi hadi senle vakit harcayamamm :)))))))

Hyr onu yeni şafak yapmıştı yalan malan konuşuyorsun satılmış işte sende çatla senin gibi gereksizlerle uğraşmayacam çok fazla oldun laf edecem şimdi :)))))))) Yemezmiş evet yemiyorlar boşuna haber yapıyorlar dimi fiyat falan yalan :F

o romanya halkının zevksizliği :)

La izlemeseler izlemesinler burda gayet iyi izleniyor zaten. :D

zevkleri yokmuş yahu

Bazıları da kendi ülkesinde deli gibi tanıtım döndürürken 2-3 reyting alıyor onu ne edeceğiz :F

valla kuzum ben en baştan diyordum dirilişin avrupa ülkelerine bir başka deyişle hıristiyan ülkelere satılması zor diye. ki orada reyting rekorları kırmasını hiç ummuyordum.çünkü baya islamik bir perspektife sahip hırsitiyan dünyası böyle bir diziyi sevmez satılması çok zor dedim.en azından satılmış bu bile benim açımdan başarılıdır.daha çok islam aleminde dirilişin yankı bulacağını savunuyordum en başından beri bu bağlamda arnavutlukta başarısız değiliz.ha reyting rekorları kırmıyoruz ama kanalı o saatte 1.liğe taşıyoruz şuna başarısız demeyi bırak.afganistanda reyting açıklanmıyor ama iyi olduğumuzu düşünüyorum.iyi değilse 2.sezonu almazlar zaten buradan anlaşılır. endonezyada kötü bir kanalda 10.45 gibi çok geç bir saatte sansür üstüne sansür uygulanarak yayınlanıyor(adamlar en küçük bıçaklama sahnesini bile kesiyorlar). onuda dirişilin talihsizliğine veriyorum.şuan net bir şekilde başarısız oldğunu söyleyebileceğim tek yer pakistandır. arap liginde iyi izleneceğini düşünüyorum. biraz dizilerin başarılarını kategorisine göre değerlendir. atıyorum amerikanın kuruluş hikayesi vb kahraman amerikalılar vb temalı bir dizi amerikada reyting rekoları kırar ama diğer ülkelerde rağbet görmez.kimse başka bir milletin kahramanlık hikayesine meraklı değildir. yurtdışında tutmaması o dizinin kalitesiz oldğnu göstermez. evrensel merak edilen konular vardır milli,özel meselelerin ele alındığı senaryolar vardır bu 2 grubun başarı kıstasları aynı değildir.my harem entrikaları üzerine bir diziydi. hatta yer yer türk milletini yeriyordu öyle bir kahramalık hikayesi falanda yoktu. güzel kadınlar,güzel kıyafetler saray entrikaları vs bunlar herkesin her milletin ilgisini çekebilir ama diriliş öyle değil. yurtiçindeki başarısı diriliş için esastır.

Diriliş istesede yurt dışında izlenmez :)

Halime gibi bir kadın var dizide kullanamıyorlar.Sırf aksiyonumsu sahneler dolu.Yurt dışına uygun değil senaryo :)

Yine olmadı sanırım.:D

Bence Türkiye'de sevilip izlendikten sonra yurtdışının hiçbir önemi yok. Yani bizim için önemli olmamalı sonuçta yurt dışında izleniyor diye kazanan biz değiliz kanal ve yapımcı kazanıyor, önemli olan Türkiye'de sevilip, herkesçe konuşulması değil mi? Bana ne elin Romanyalısından bana ne elin Arabından?

Her bolum sex sahnesi olmadigi icin normal.
Romanyalılar bir kere daha bizleri bahtiyar ettiler efe ve @HarzeM kullarımızın dizi küçük kanallara satılıyor ondan izlenmiyor tezlerini bir kez daha çürüttüler son aylık reyting tablosunda bugünün saraylısı dizisi en çok izlenen 9.dizi olmuş reyting tablosunda :D @destere nin saftirik ayşeni @Çiğdem- in ertuğruluna nanik yapmış :A ohb de 2.sırada helal olsun :A @Forumdash
bu arada @mrt-06 nın yurtdışından banane diyip de her fırsatta idk ve asla vazgeçmem in yurtdışındaki durumunu sorması da ilginç tam bir yılan :A @denizz19 Adsız.png

Romanyalılar bir kere daha bizleri bahtiyar ettiler efe ve @HarzeM kullarımızın dizi küçük kanallara satılıyor ondan izlenmiyor tezlerini bir kez daha çürüttüler son aylık reyting tablosunda bugünün saraylısı dizisi en çok izlenen 9.dizi olmuş reyting tablosunda :D @destere nin saftirik ayşeni @Çiğdem- in ertuğruluna nanik yapmış :A ohb de 2.sırada helal olsun :A @Forumdash
bu arada @mrt-06 nın yurtdışından banane diyip de her fırsatta idk ve asla vazgeçmem in yurtdışındaki durumunu sorması da ilginç tam bir yılan :A @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 49874
Lan karga hünkarbeğendisini yemeden neyin kafasını yaşıyon sen :A Sabah sabah git uyu Allah aşkına :F

bu arada @mrt-06 nın yurtdışından banane diyip de her fırsatta idk ve asla vazgeçmem in yurtdışındaki durumunu sorması da ilginç tam bir yılan :A @denizz19 Ekli dosyayı görüntüle 49874
Onu bunu bıraktım da şu terra nova abd foxun iptal ettiği dizi değil mi? Orda ilkkez mi yayınlanıyor yoksa dönüp dönüp habire onu mu yayınlıyorlar(b)