sil len bu yorumu sildiğim yorumum gözüküyor fena fake düştümgülüm o dizilerin tekrarları ikisi de biteli çok oldu ayrıca my jaftasonları gündüz kuşağında tekrarları
sil len bu yorumu sildiğim yorumum gözüküyor fena fake düştümgülüm o dizilerin tekrarları ikisi de biteli çok oldu ayrıca my jaftasonları gündüz kuşağında tekrarları
gülüm o dizilerin tekrarları ikisi de biteli çok oldu ayrıca my jaftasonları gündüz kuşağında tekrarları
bilemicem artık tekrar mı değil mi öyleyse gelmeyin millet
Neden tekrarını koysunlar bahanesi bu
birgün olacakümitliyim birgün my nin gerçek yüzünü gösterecemYine olmadı sanırım.
Kösem'e yoğunlaş sen. MY zaten çoğu ülkede bitti.birgün olacakümitliyim birgün my nin gerçek yüzünü gösterecem
ulan bigün iyi bir açığını yakalayacam ama neyse bugünde elimden kaçtın
ay silcem tabiki
bence köseme yüklen sen my den açık bulman zor binbir gece-fgsn-ezel de my kadar ülkeye satıldı ama my nin izlryici ayısının yarısını yeni geçiyorlar herhangi bir ülkede reyting başarısızlığı bulman zorYine olmadı sanırım.
aynen kösem kesin ümitlerimi karşılayacakKösem'e yoğunlaş sen. MY zaten çoğu ülkede bitti.
aklıma @Forumdash kulumuz geldi karadayı yunanistanda izleniyor sanıyordu sonra karadayı dünya kupası maçlarıyla karşılaşmasın diye iki dizinin saatlerini değiştirip ynanistanın maçlarıyla my yüzleşip karadayıyı kurtarmıştı ne günlerdi @Harunnn60aynen kösem kesin ümitlerimi karşılayacak
mrtım ya mrtım ya yüce rabbim mtrımı gerçekleri söylesin diye yaratmış yaaaw yorumdaki şiveyi hatırladın mıBence Türkiye'de sevilip izlendikten sonra yurtdışının hiçbir önemi yok. Yani bizim için önemli olmamalı sonuçta yurt dışında izleniyor diye kazanan biz değiliz kanal ve yapımcı kazanıyor, önemli olan Türkiye'de sevilip, herkesçe konuşulması değil mi? Bana ne elin Romanyalısından bana ne elin Arabından?
zaten bizi pek entrese etmiyor ama dirilişi yapanları entrese ediyor baya ayrıca bizim dizilerimizi izlemeleri güzel bir şey CW dizileri yüzünden millet kas manyağı oldu @Çiğdem- gibi kunçun kunçun ediyor biraz bizimkileri izleyip türk kası yapsınlarBence Türkiye'de sevilip izlendikten sonra yurtdışının hiçbir önemi yok. Yani bizim için önemli olmamalı sonuçta yurt dışında izleniyor diye kazanan biz değiliz kanal ve yapımcı kazanıyor, önemli olan Türkiye'de sevilip, herkesçe konuşulması değil mi? Bana ne elin Romanyalısından bana ne elin Arabından?
Akşam akşam güldürdün. Yok hatırlamadım, tabii ki hatırladım hayatımı vermişim o diziye.mrtım ya mrtım ya yüce rabbim mtrımı gerçekleri söylesin diye yaratmış yaaaw yorumdaki şiveyi hatırladın mı
Sen niye bu diziye taktın ki. Eskiden KPA'ya takmıştın ilk geldiğim zamanlarda Vadi'ye takıktın şimdi de Diriliş.zaten bizi pek entrese etmiyor ama dirilişi yapanları entrese ediyor baya ayrıca bizim dizilerimizi izlemeleri güzel bir şey CW dizileri yüzünden millet kas manyağı oldu @Çiğdem- gibi kunçun kunçun ediyor biraz bizimkileri izleyip türk kası yapsınlar
hangisi hakkında yalan haber çıkıyorsa düzeltmek görevimiz kendilerini bize rakip görme hadsizliğinde bulunan herkese haddi bildirilmeliAkşam akşam güldürdün. Yok hatırlamadım, tabii ki hatırladım hayatımı vermişim o diziye.
Sen niye bu diziye taktın ki. Eskiden KPA'ya takmıştın ilk geldiğim zamanlarda Vadi'ye takıktın şimdi de Diriliş.
yav he he bu bahanelerle devam edinHer bolum sex sahnesi olmadigi icin normal.