Reytinglerde Yine Hüsran

dirilişteki gibi tarihi değiştirirek yaplan övgüye kimse kanmıyor panpa ancak my deki sülümanın yaptıkları ortada tüm avrupaya kök söktürmüş :) gerçek olan bir şeyler var yani :D

aynısını da vincis demons dizisi de yaptı osmanlıdan intikam aldılar sözde2.beyazıtı tahta çıkmadan öldürdüler falan dizide osmanlı kazandığı savaşı kaybetmiş gösterdiler falan .:D
bölümüne 4 milyon harcanan senelik 10 bölümlük dizi bile tutmamış daha çalıştıracak figuran bulamayan dirilişten başarı beklemek saçma olur :D propoganda dizileri-filmleri hep elde patlıyor artık inanan yok :D
ay onu mu sordum ben anladık düşüncelerini.ben sana kaynağı sordum söylede arada takip edem belki yükselir dizi.

İslam ülkelerinde izlenir izlenirse napsınlar Hristiyanlar bizim kahramanlık hikayemizi sex vb gibi şeylerde yok dizimizde Romanyada hristiyan neden izlesinler :F
İşte bende onu diyorum.Yurt dışından bir şey beklememek lazım.Türkiyedeki reytingleri korumaya baksınlar bence :)

ay onu mu sordum ben anladık düşüncelerini.ben sana kaynağı sordum söylede arada takip edem belki yükselir dizi.
kaynaklarımı zinhar söylemem sonra bana karşı kullanılabilir :A
neyse artık kösemin reyitnglerini bekliyoruz sanırım kösem-diriliş maçında skor 74-1 olacak (1 sayı türkiye sadece) :D

kaynaklarımı zinhar söylemem sonra bana karşı kullanılabilir :A
neyse artık kösemin reyitnglerini bekliyoruz sanırım kösem-diriliş maçında skor 74-1 olacak (1 sayı türkiye sadece) :D
hep böyle yapıyorsun ben sana söylemiştim pakistan kaynağı. hadi söyle kaynağı.

İşte bende onu diyorum.Yurt dışından bir şey beklememek lazım.Türkiyedeki reytingleri korumaya baksınlar bence :)
ayol sen bakma efeye islam ülkeleri bile izlemiyor en koyuları pakistan endonezya falan izlememiş ortadoğu hiç izlemez:A

küstüm emre cidden ayıp ettin.bir müddet benimle konuşma pls:T:
aslında romanya ile ilgili 3 kaynak var en etkisizini gönderebilirim sana:A

ayol sen bakma efeye islam ülkeleri bile izlemiyor en koyuları pakistan endonezya falan izlememiş ortadoğu hiç izlemez:A

benim gibi tatlı tehlikeli :bhr:bir dostu kaybetmek istemiyorsan bana bir kaynak gönder hacı:bhr::bağır::pala:

neyse bir tane buldum:ppp:

Son düzenleme:
benim gibi tatlı tehlikeli :bhr:bir dostu kaybetmek istemiyorsan bana bir kaynak gönder hacı:bhr::bağır::pala:

neyse bir tane buldum:ppp:
inşallah en kötüsünü bulmuşsundur aylık paylaşıyordur:A

ay neyse 4 ocakta o hayat bnm başlamış romanyada 6.9 reytingle :D en çok izlenen 3. dizi olmuş o hafta inşallah efsun zirveyi alacak gerçi efsun @Çiğdem- e benziyor .ss neyse zaten bir tek paramparça iyi gidiyor ohb kısa sürede ona rakip olur yurtdışı reytinglerinde hatuncuk kösem yetişemez efsuna :A @mrt-06 @destere @Forumdash @sürgünüm @cookies @Harunnn60 @vadikızı

ohho ne buldum.gelin millet bize laf atan @xemrexxx ciğimizin çok değerli bol reytingli dizisi my'nin romanya reytingi 30 dizi içinde 0.7 reytingle 68.000 izlenme ile 29.olmuş. diriliş ise 95 bin izlenme 0.9 reytingle 24. fatmagülün suçu ne ise 0.8 reyting ile 82bin izlenme alarak dirilişin gerisinde kalmış.ki diriliş dışında tüm türk dizileri kanal d de yayınlanıyor.kanal d baya izleniyor.dirilişin kanalı o kadar iyi olmamasına rağmen onları geçmiş. ulan emre bunlardan da bahsetsene:F:F:F @destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @sokak sanati @Bully @DarkLeqenD @Almila @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @Maskeli Fedai @DoğuEşrefoğluuysal http://www.paginademedia.ro/2015/06/seriale-iunie-2015-urban
Biliyordum böyle birşey olacağını :A

Son düzenleme:
ohho ne buldum.gelin millet bize laf atan @xemrexxx ciğimizin çok değerli bol reytingli dizisi my'nin romanya reytingi 30 dizi içinde 0.7 reytingle 68.000 izlenme ile 29.olmuş. diriliş ise 95 bin izlenme 0.9 reytingle 24. fatmagülün suçu ne ise 0.8 reyting ile 82bin izlenme alarak dirilişin gerisinde kalmış.ki diriliş dışında tüm türk dizileri kanal d de yayınlanıyor.kanal d baya izleniyor.dirilişin kanalı o kadar iyi olmamasına rağmen onları geçmiş. ulan emre bunlardan da bahsetsene:F:F:F @destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @sokak sanati @Bully @DarkLeqenD @Almila @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @Maskeli Fedai @DoğuEşrefoğluuysal http://www.paginademedia.ro/2015/06/seriale-iunie-2015-urban
gülüm o dizilerin tekrarları ikisi de biteli çok oldu :F ayrıca my jaftasonları gündüz kuşağında tekrarları :F