- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Bu yılki veda konusu kotamı doldurdum seneye artıkOzaman senle alakalı bir veda konusu daha aç![]()
![]()
![]()
Bu yılki veda konusu kotamı doldurdum seneye artıkOzaman senle alakalı bir veda konusu daha aç![]()
![]()
![]()
10 gün kalmış neyseki sabredebilirsin herhaldeBu yılki veda konusu kotamı doldurdum seneye artık![]()
![]()
Geçen hafta elinde Kırgınlar varmış onu da mı satıyorsun@batuhankaralar Meryemi satıyorum
Savaşcı istanbullu gelin,cennetin gözyaşları,şevkat yerimdar Bizim hikaye alıyorum![]()
Geçen hafta elinde Kırgınlar varmış onu da mı satıyorsun![]()
Paran yetmiyor o zaman😱Aaa yok onu satmıyorum yazmayı unutmuşumoda olacak
Paran yetmiyor o zaman![]()
Yine 0.02 eksik kalıyor ama neyse olsun bu seferlikO zaman cennetin gözyaşlarını satıyrum![]()
Yine 0.02 eksik kalıyor ama neyse olsun bu seferlik![]()
Formatı ne ki biri anlatsa katılırım.@mrt-06 katılır aslında yaa güzel bir yarışma dizi izlemesede reytinglerden haberdar![]()
Aynen üstü kalsın sonra alacam demiştim@gözlemci para üstünü bahşiş vermişti ondan alırım ben![]()
Sana tamamı feda olsun abla
Aynen üstü kalsın sonra alacam demiştim
Sana tamamı feda olsun abla3 liranın lafımı olur
![]()
Şimdi her dizinin bir fiyatı var sana verilen parayla 4-5 tane dizi satın alıyorsun paranı uydurup, o diziler reyting sırasına göre sana puan kazandırıyorFormatı ne ki biri anlatsa katılırım.![]()
Kafayı bana taktı ya, iyi mod yapmadım bana kinlendi.Şimdi her dizinin bir fiyatı var sana verilen parayla 4-5 tane dizi satın alıyorsun paranı uydurup, o diziler reyting sırasına göre sana puan kazandırıyor![]()
![]()
Birde millete haber ettim katılmak istemiyorlar diyor Palavracı @batuhankaralar üşenip ilgilenmedim demiyorda Atacan beni red etti diyor![]()
![]()
![]()
Mesala biz 30 ile dizileris atın almıştık şuan katılanlar 20 den başlıyor galiba ama sana admin torpili geçmesi lazım @batuhankaralar zaten yarışmacısı yok gelenide kaçırmasınKafayı bana taktı ya, iyi mod yapmadım bana kinlendi.
Katılırım ama geç kaldım galiba.![]()
Mesala biz 30 ile dizileris atın almıştık şuan katılanlar 20 den başlıyor galiba ama sana admin torpili geçmesi lazım @batuhankaralar zaten yarışmacısı yok gelenide kaçırmasın
![]()
![]()
![]()
İlk mesajdaki fiyat listesine göre 20 lirayı aşmayacak kombinasyon yapıp katılabilir, admine bile torpil yokKafayı bana taktı ya, iyi mod yapmadım bana kinlendi.
Katılırım ama geç kaldım galiba.![]()
20 liraya bu devirde don bile alamazİlk mesajdaki fiyat listesine göre 20 lirayı aşmayacak kombinasyon yapıp katılabilir, admine bile torpil yok![]()