Ahaa valla direkt haftaya finalgerçekten öyle mi?@batuhankaralar O zaman niye yarışıyorsunuz canım bırakın biz Çiğdem'le sona kadar ikimiz kapışalım
![]()
Ahaa valla direkt haftaya finalgerçekten öyle mi?@batuhankaralar O zaman niye yarışıyorsunuz canım bırakın biz Çiğdem'le sona kadar ikimiz kapışalım
![]()
Neyse katılmayayım bari.
@batuhankaralar @gözlemci ile seni kaçırıcak sizide 30 yapsın ben bir eşy demem @S.G.A.T. mızmızlanmazsaNeyse katılmayayım bari.![]()
Ben yorumsal ve harikasal destek veririm avatarı hatrına.@batuhankaralar @gözlemci ile seni kaçırıcak sizide 30 yapsın ben bir eşy demem @S.G.A.T. mızmızlanmazsa![]()
![]()
![]()
Total'de birinci gelen dizi 10 puan veriyorsa AB'nin birincisi 5 puan veriyor neyini anlamadın beDizi satın alıcam ama önce puanlama sistemini anlamam lazım ve 10 dakıkadır AB i anlayamadım şunu bir anlatsana bana @batunkaralar![]()
![]()
AB'de dereceye giren ilk 10 dizi ise sırasıyla 5-4,5-4-3,5-3-2,5-2-1,5-1,0,5 puan alacaktır.
@batuhankaralar
Aaa öyle değil ayoll olmazya Pastaneye gidiyorsun bakıyorsun Cumhurbaşkanıda senle aynı pastaneye giriyorPastaneci ondan para almak istemez ama senden almak ister yani esnafın ilgisi senle ona eşit olmaz
![]()
![]()
![]()
Ohoo aynı haftada değiştiriyorsan 30 dizilik hakkını yarışmanın ortasında bitirirsinBen biraz çözdüm olayı ama şöyle bir durum var ben her hafta mı 20 tl ile devam edeceğim ? @batuhankaralar
Yeni Gelin-Kanatsız Kuşlar- Bizim Hikaye olarak değiştirdim ben![]()
![]()
Formatı bir tek sen çözmüş gibi görünüyorsun @Çiğdem- şaşkolozuna bakmagerçekten öyle mi?@batuhankaralar O zaman niye yarışıyorsunuz canım bırakın biz Çiğdem'le sona kadar ikimiz kapışalım
![]()
Afet Güçverir hatırına katılsan olmaz mıNeyse katılmayayım bari.![]()
Ab de buçukları anlamamışım ama sen gelene kadar çözdükYine çok konuşmuşsunuz hangi birinize cevap yazacağımı şaşırdım
Total'de birinci gelen dizi 10 puan veriyorsa AB'nin birincisi 5 puan veriyor neyini anlamadın be
Ohoo aynı haftada değiştiriyorsan 30 dizilik hakkını yarışmanın ortasında bitirirsin
Formatı bir tek sen çözmüş gibi görünüyorsun @Çiğdem- şaşkolozuna bakma
Afet Güçverir hatırına katılsan olmaz mı![]()
Satıp ne alacağına bağlı, mesela Diriliş'i alırsan olmaz ama Yeni Gelin alırsan olurAb de buçukları anlamamışım ama sen gelene kadar çözdük![]()
![]()
Aaa şimdi ben Eşkiya yı satmak istiyorum diyelim Salı aldığı sonuç haneme yazılmayacak değilmi yani satabilirmiyim![]()
![]()
![]()
Bende Çukur, Eşkiya , Yeni Gelin , Vatanım Sensin vardı . Eşkiya ,Yeni Gelin satıyorumSatıp ne alacağına bağlı, mesela Diriliş'i alırsan olmaz ama Yeni Gelin alırsan olur![]()
15.06'lık dizi satıp 16.21'lik dizi almışsın bir daha bakBende Çukur, Eşkiya , Yeni Gelin , Vatanım Sensin vardı . Eşkiya ,Yeni Gelin satıyorum
Yeni listem
Çukur , Vatanım Sensin , Çocuklar Duymasın , Fazilet Hanım ve Kızları , Kalbimdeki Deniz 29.74
Dizilerimin toplamı 29.74 işte üstüyle bir ciklet bile ısmarlıyorum sana15.06'lık dizi satıp 16.21'lik dizi almışsın bir daha bak![]()
30 liralık bütçeyi ilk hafta için vermiştim her hafta 30 lira vermiyoruzDizilerimin toplamı 29.74 işte üstüyle bir ciklet bile ısmarlıyorum sana![]()
![]()
Zaten ilk 4 dizimde de 2 tl mi ne fazlam vardı onları kullanmış oldum şuan 5 dizime para artıyor bileÖyle yenile benim dizileri 1 dizi eksik oldumu geri kalıyoruz oyüzden taktik geliştirdim
![]()
Bir şey olm az 1 liradan sen ayarla işte cnm toplam para az bile sonucta kalbimizimi kırıcan30 liralık bütçeyi ilk hafta için vermiştim her hafta 30 lira vermiyoruzKasanda 0.02 kalmış o yüzden sattığın dizilerin parası kadar alman lazım
![]()
Ben ne yazdım sen ne cevap verdinYine çok konuşmuşsunuz hangi birinize cevap yazacağımı şaşırdım
Total'de birinci gelen dizi 10 puan veriyorsa AB'nin birincisi 5 puan veriyor neyini anlamadın be
Ohoo aynı haftada değiştiriyorsan 30 dizilik hakkını yarışmanın ortasında bitirirsin
Formatı bir tek sen çözmüş gibi görünüyorsun @Çiğdem- şaşkolozuna bakma
Afet Güçverir hatırına katılsan olmaz mı![]()
Kasanda 1.41 yok işte demek ki dizilerin değer kaybetmişBir şey olm az 1 liradan sen ayarla işte cnm toplam para az bile sonucta kalbimizimi kırıcan
Edit : elimde dizilerim 28:59 muş 1.41 kasamda varmış onu ekle ayarla işte cnm![]()
Tablo bu değilmi ayoll şuankı oranalrı güncel olanKasanda 1.41 yok işte demek ki dizilerin değer kaybetmiş10 kuruş falan olsa neyse de 1.20 büyük para alacağın bir dizini değiştir
![]()
Kız o tablo sadece dizilerin o haftaki fiyatlarıTablo bu değilmi ayoll şuankı oranalrı güncel olan
Eşkiya 8.75 , Çukur 7.44 , Yeni Gelin 6.28 , Vatanım Sensin 6.09
28,56 ediyor 1.44 kasada oluyor işte , Anlamadığım bir kısım oldu kesin anlamadığım kısım neyse açıklada ona göre başka dizilere yöneleyim![]()
![]()
![]()
Tüm dizilerimi satsam zaten yine 30 kalmıyormu elimizde hem dizileri bu yeni oranalrı değişmişe göre almıyormuyuz aman ne karışık şey yapmışsınKız o tablo sadece dizilerin o haftaki fiyatlarıSana ilk hafta 30 TL verdim onlarla dizi aldın, yeni dizi alman için o aldığın dizilerden satıp tekrar kasana para eklemen lazım yani o 30 TL tek seferliğine veriliyor gerisi elindeki dizilere bağlı
![]()
Elindeki dizilerin fiyatları her hafta değişiyor o yüzden 30 kalmıyorTüm dizilerimi satsam zaten yine 30 kalmıyormu elimizde hem dizileri bu yeni oranalrı değişmişe göre almıyormuyuz aman ne karışık şey yapmışsın![]()
![]()
![]()
Ben Eşkiya ve Yeni Gelin i satacam sen bana şuan dizi almak için kaç param var onu söyle benim kafam basmıyorElindeki dizilerin fiyatları her hafta değişiyor o yüzden 30 kalmıyorMesela EDHO'yu geçen hafta aldıysan bu hafta 1 lira zarar edersin dolar gibi düşün
![]()