Açıklanınca görürsünBen 405 puan topladım. 0'dan başlayan biri bana nasıl yetişecek. 😱
Merak ettim şimdi kuralları.
@ABAY_06 sen hala çekilecem de.![]()
Görelim bakalım, işime gelmezse çirkeflik yapar olay çıkartırım.Açıklanınca görürsün![]()
Ayın ortasındayız daha. Hem 19 puan kapanmayacak bir şey değil. Cuma günü batırmışım herkes gibi, ama ilerleyen günlerde daha fazla puan toplayıp sana yetişirim yine. Erken sevinme yani.
Hayırlısı artık.Ayın ortasındayız daha. Hem 19 puan kapanmayacak bir şey değil. Cuma günü batırmışım herkes gibi, ama ilerleyen günlerde daha fazla puan toplayıp sana yetişirim yine. Erken sevinme yani.![]()
Maalesef çok kötü gitmişim bugün.Geçen günün tahminlerinde bana nanik yaptığını söyleyen @Bully'ye asıl naniği ben yapmışım.![]()
İlahi adalet.Maalesef çok kötü gitmişim bugün.
Valla ne diyeyim tebrik ederim gün senin günün dalga geçmek hakkın.Ama toparlayacağıma inanıyorum 6 puanlık bir fark var sadece arada.
![]()
İnşallah bende yükseliceğim, puan kaybınızı bekliyorum.@Bully'den kurtuldum, bir de sen peşime takılma lütfen.![]()
Ben artık havamı kaybettim siz takılın. ssİnşallah bende yükseliceğim, puan kaybınızı bekliyorum.![]()