Reyting Tahminleri Yarışması | Mayıs 2015 Puan Durumu

@ABAY_06 aga çekilmemen daha iyi olacak diye düşünüyorum :) zaten kaybettiğin bir şeyde yok bazen oluyor böyle unutmalar normaldir. Ama yinede son söz senin :)

@Aserat'a nanik yapmışım. :A Ayrıca gün birinciliğimden dolayı 5 puanı da kaptım güzel oldum. :A

@Aserat'a nanik yapmışım. :A Ayrıca gün birinciliğimden dolayı 5 puanı da kaptım güzel oldum. :A
Ayın ortasındayız daha. Hem 19 puan kapanmayacak bir şey değil. Cuma günü batırmışım herkes gibi, ama ilerleyen günlerde daha fazla puan toplayıp sana yetişirim yine. Erken sevinme yani. :A

Ayın ortasındayız daha. Hem 19 puan kapanmayacak bir şey değil. Cuma günü batırmışım herkes gibi, ama ilerleyen günlerde daha fazla puan toplayıp sana yetişirim yine. Erken sevinme yani. :A
Hayırlısı artık. :A

Geçen günün tahminlerinde bana nanik yaptığını söyleyen @Bully'ye asıl naniği ben yapmışım. :A
Maalesef çok kötü gitmişim bugün. :(

Valla ne diyeyim tebrik ederim gün senin günün dalga geçmek hakkın. :A Ama toparlayacağıma inanıyorum 6 puanlık bir fark var sadece arada. :A

Maalesef çok kötü gitmişim bugün. :(

Valla ne diyeyim tebrik ederim gün senin günün dalga geçmek hakkın. :A Ama toparlayacağıma inanıyorum 6 puanlık bir fark var sadece arada. :A
İlahi adalet. :A

Böyle gitmeye devam etmen benim için hayırlı olur, böylece zirvenin tadını çıkarabilirim. Bakalım aradaki farkı kapatabilecek misin? :A

Tablo güncel. Son iki gündür birbirinize çok yakın ve yüksek puanlar aldınız. :)

Puanlarınız finalde tekrar toplanacaktır. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ama belli olmaz :)