S.G.A.T.
Emekli
Tahmin yapanlar yazılıyor. Tahmin yaparsan sende yazılırsınBeni de yazın![]()
Tamamdır,teşekkürlerTahmin yapanlar yazılıyor. Tahmin yaparsan sende yazılırsın![]()
Evet bilgisayar bozuk.Zirveye iyice yaklaşmışım. @Bully kork bendenson 2 puanlamada 50 puan aldım. @EFE UYSAL sen niye oy kullanmadın işinmi çıktı.
![]()
Aga puanlama nasıl yapılıyor ben daha bilmiyorumTablo güncel.
Arkadaşlar tahminlerinizi hesaplarken gözümden kaçan bir yer yüzünden eksik yada fazla hesaplayabilirim veya puanları toplarken yanlış toplayabilirim. Gözünüze çarpan bir kısım olduğu zaman bana bildirebilirsiniz![]()
Aga puanlama nasıl yapılıyor ben daha bilmiyorum![]()
Şimdi dizinin diyelim kat sayısı 5 olsun dizinin tüm kategorideki puanlarını mı bilmek lazım? İki tane bilsek ( total ve ab ) 5*2= 10 mu alıyoruz? Ya da hiç puan alamıyor muyuz?Burda yazıyor. Anlamazsan söyle ayrıntılı anlatayım
https://fav10.net/forum/threads/reyting-tahminleri-yarışması-2014-2015-sezonu-kuralları.224984/
Her kategoridekinin ayrı ayrı puanını alıyorsun. Katsayısı her kategoride 5 ise ve her kategoridekini bilirsen 3*5= 15 puan alıyorsun. 1 tanesini bilirsen 5 puan alırsınŞimdi dizinin diyelim kat sayısı 5 olsun dizinin tüm kategorideki puanlarını mı bilmek lazım? İki tane bilsek ( total ve ab ) 5*2= 10 mu alıyoruz? Ya da hiç puan alamıyor muyuz?