Alırsan çarşamba alırsın zirveyi, belli olmaz ama iyi tahmin yapıyorsun.bugün yarın zirveyi alırım üzgünüm.![]()
Neden kanka bırakma yine alırsın zirveyi.Ben artık havamı kaybettim siz takılın. ss
Bırakmayacağım da umudum yok pek artık.Alırsan çarşamba alırsın zirveyi, belli olmaz ama iyi tahmin yapıyorsun.
Neden kanka bırakma yine alırsın zirveyi.((
Bırakma, bende puan olarak gerideyim biraz birgün kullanmadığım için zirvedeydim düştüm umudumu kaybetmedim, yeni kurallarda var zirveyi alabilirsin tekrar aranızda çok da fark yok, puan kaybetmelerini bekleyeceğiz.Bırakmayacağım da umudum yok pek artık.Öylesine tahmin yapacam rakiplerin hata yapmasını bekleyecez. ss
Alırsan çarşamba alırsın zirveyi, belli olmaz ama iyi tahmin yapıyorsun.
Neden kanka bırakma yine alırsın zirveyi.((
Bende 1 gün eksiğim zirvede olabilirdim, puan kaybınızı bekliyorum, Diriliş izliyor musun?sagolasın.2 gün eksigim olmasaydı farkla zirvedeydim şu an.
![]()
Bende 1 gün eksiğim zirvede olabilirdim, puan kaybınızı bekliyorum, Diriliş izliyor musun?((
Bölümlerden avantajın var, zirveyi alırsın çarşamba ordan bağladım.haha diriliş'e nasıl bagladın.
eksik bölümlerim var sınavlar bitince başlıcam.
Yarışma ne zaman bitecekTablo güncel. Son iki gündür birbirinize çok yakın ve yüksek puanlar aldınız.
Puanlarınız finalde tekrar toplanacaktır. Yanlışlık olduğunu sanmıyorum ama belli olmaz![]()
Umarım benim yüzümden değildir.Bırakmayacağım da umudum yok pek artık.Öylesine tahmin yapacam rakiplerin hata yapmasını bekleyecez. ss
Göreceğiz bakalım.bugün yarın zirveyi alırım üzgünüm.![]()
Niye senin yüzünden olsun yahu kendimle alakalı durum tahminlerimi beğenmiyorum son zamanlarda. ssUmarım benim yüzümden değildir.
Göreceğiz bakalım.![]()
Biraz dalga geçtim ya belki ondandır diye düşündüm. Atarlanma hemen. .ssNiye senin yüzünden olsun yahu kendimle alakalı durum tahminlerimi beğenmiyorum son zamanlarda. ss
Yok ya atarlanmadım.Biraz dalga geçtim ya belki ondandır diye düşündüm. Atarlanma hemen. .ss
Öyle olsun bakalım.Yok ya atarlanmadım.Kendime kızdım ben.
![]()
Ona sizlerle karar vereceğiz. Aynı zamanda fikrinizi almam gereken 1-2 konu daha var. Yakın zamanda hep beraber konuşuruzYarışma ne zaman bitecek![]()
Çok uzamasa iyi olur. Çünkü çok uzadımı tadı kalmıyor geçen seferki gibi kısa ve öz olsa süper olur.Ona sizlerle karar vereceğiz. Aynı zamanda fikrinizi almam gereken 1-2 konu daha var. Yakın zamanda hep beraber konuşuruz![]()
AynenÇok uzamasa iyi olur. Çünkü çok uzadımı tadı kalmıyor geçen seferki gibi kısa ve öz olsa süper olur.