sen şimdi bizi görmezden gelirsinofff 5 puanla tam puanı kaçırmısım ama tecrübe kazandık artık düşük puan almayız kolay kolay
![]()
sen şimdi bizi görmezden gelirsinofff 5 puanla tam puanı kaçırmısım ama tecrübe kazandık artık düşük puan almayız kolay kolay
![]()
Önceki gün Ezgi Asaroğlu dünde Dilara Gönder'in güzelliğine aldandık,böyle tahmin yapılmaz.Git gide @destere'ye benzemekten korkuyorum.![]()
iki diziyide izlemedim kızlara bakıp puanlama yapıyoruz,acil göz doktoruna gitmeliyiz bizim beğendiğimizi kimse beğenmiyor.şimdi sıradaki kim) hangi kızı pardon hangi diziyi puanlıyacağız
))
iki diziyide izlemedim kızlara bakıp puanlama yapıyoruz,acil göz doktoruna gitmeliyiz bizim beğendiğimizi kimse beğenmiyor.![]()
Aynen 1'inci tahminde biraz iyiydim 2'inci tahminde aldandık böyle olduÖnceki gün Ezgi Asaroğlu dünde Dilara Gönder'in güzelliğine aldandık,böyle tahmin yapılmaz.Git gide @destere'ye benzemekten korkuyorum.
Geçen haftaki kanal d'nin pt2'deki aldığı oranlarda yüksekti,nedense dün o saatde fazla tv izlenmemiş.Aynen 1'inci tahminde biraz iyiydim 2'inci tahminde aldandık böyle oldu![]()
hahah yok cnm olurmu öyle şey 1.olunca tanımamsen şimdi bizi görmezden gelirsin2.olunca
![]()