bak cnm yüksek verenler pişman olmaya başladılar @Yakamoz-Asi
gibi bende 2 reytingten kazanıcam bu akşam![]()
fena çakıldık ben nasıl buna 4 reyting demişim ya normalde tutmaz derdim gaza geldim heralde normalde alacağı reyting 2 dir![]()
aşk olsun ben kazanıncada senin sevinmen lazım sen kazansan biz seviniriz amaboşuna sevinme yarın tns de belli olur herşey sbt şaşırtmaca yapıyor![]()
ne 6 sı reyiz ya msn sonuçları burda geçersizboşuna sevinme yarın tns de belli olur herşey sbt şaşırtmaca yapıyor
ben 6 dedim halada pişman değilim tns bir sürpriz yapacak bize)
ne 6 sı reyiz ya msn sonuçları burda geçersizalacağı taş çatlasa 3 olur taş çatlasa
@Çiğdem ilk günün atağı bugün sönük kalmışo kadının ne işi varmış hemde dizide 😱😱😱
@destere totalde aynı yapmışız sen Ab'de biraz yüksek vermişsin oda Dilara Gönder farkı galiba@sokak sanati Ab'de uçmuşsun 😱
Evet çok kötü tahmin yapmışız sen Ab'de nerdeyse 7 vercekmişin Yst o kadar alıyo 😱Az önce baktım reytinglere bakmaz olaydım yarı yarıya her halde Kanal D'nin en kötü başlangıç yapan dizisi oldu.![]()
Evet çok kötü tahmin yapmışız sen Ab'de nerdeyse 7 vercekmişin Yst o kadar alıyo 😱
Ab^dede bekletinin altında düşükAB si yüksek çıkacaktır kesinlikle ilker aksum var yanındada iki dilruba var daha ne olsun şimdi sbt ye yansımıyor ama ab de fırtınalar estirecektir![]()
Aynen bende fragmandan etkilendim yüksek verdimKanal D dizisi bu dedim yapar mı yapar dedim tanıtımlarda kötü değildi bir hevesle daldım ama fena tosladım.(-) puanla başlayacağım yarışmaya galiba.
![]()
Ab^dede bekletinin altında düşük
Aynen bende fragmandan etkilendim yüksek verdim![]()
En yüksek sen vermişsin demiSen iyi vermişsin tutmakla tutmamak arasındasın ama benim ki yanından bile geçmiyor.
En yüksek sen vermişsin demi![]()
Panpa sen niye girmiyon yarışmaya ?
evet virgülle kaçırdım totelde bu sefer