- Reaksiyon puanı
- 59,520
- Puanı
- 1,060
Okul dizisi dediğin Boynu Bükükler mi?Uçmuşuz hepimiz.Çiğdem hariç.
![]()
Okul dizisi dediğin Boynu Bükükler mi?Uçmuşuz hepimiz.Çiğdem hariç.
![]()
Konusu açıldı. 26 Şubat Perşembe günü başlıyor.Galiba o.![]()
hahah ben dersimi aldım artık o hayat benimde en yüksek reytingi verdim ama en düşüğü çıktı bu seferde ben en düşüğünü verdim millet yüksek vermişUçmuşuz hepimiz.Çiğdem hariç.
![]()
Açıldı biliyorum ama hangi Perşembe olduğunu şey edemedim. Teşekkürler.Konusu açıldı. 26 Şubat Perşembe günü başlıyor.![]()
Aman her zaman öyle yapma.hahah ben dersimi aldım artık o hayat benimde en yüksek reytingi verdim ama en düşüğü çıktı bu seferde ben en düşüğünü verdim millet yüksek vermiş![]()
ben 2 reyting alıcağından eminim bu sefer iddalıyım
@destere totalde aynı yapmışız sen Ab'de biraz yüksek vermişsin oda Dilara Gönder farkı galiba@sokak sanati Ab'de uçmuşsun 😱
ben 2 reyting alıcağından eminim bu sefer iddalıyım![]()
o kadının ne işi varmış hemde dizide 😱😱😱dilara için değildi AB de ilker aksum farkı nedeniyle 6 dedim değerli bir oyuncudur kalitelidir ..
bu sefer tutucak sağlam attım
dizide dilara gönder varmış çiğdem) dur ona bir bakayım guguldan enine boyuna, kalitesini merak ettim
)
kim olursa olsun sakın tv den izlemeyin reytinge katkınız olmasında tutsun tahminlerim
kim olursa olsun sakın tv den izlemeyin reytinge katkınız olmasında tutsun tahminlerim
herkes tahminine göre izlesin veya izlemesin![]()
Hiç aklıma gelmedi
benim ilgimi ilker aksum çeker o diziden
benim ilgimi ilker aksum çeker o dizidenbayılıyorum o adama çok başarılı bir oyuncu komikte 😵😵
bak cnm yüksek verenler pişman olmaya başladılar @Yakamoz-Asibende öyle bendeilkerin yeteneği ve diğer kızların özel yetenekleriyle dizinin AB si tavana vuracak
![]()