bak cnm yüksek verenler pişman olmaya başladılar @Yakamoz-Asi
gibi bende 2 reytingten kazanıcam bu akşam
fena çakıldık ben nasıl buna 4 reyting demişim ya normalde tutmaz derdim gaza geldim heralde normalde alacağı reyting 2 dir
aşk olsun ben kazanıncada senin sevinmen lazım sen kazansan biz seviniriz amaboşuna sevinme yarın tns de belli olur herşey sbt şaşırtmaca yapıyor
ne 6 sı reyiz ya msn sonuçları burda geçersizboşuna sevinme yarın tns de belli olur herşey sbt şaşırtmaca yapıyor
ben 6 dedim halada pişman değilim tns bir sürpriz yapacak bize)
ne 6 sı reyiz ya msn sonuçları burda geçersizalacağı taş çatlasa 3 olur taş çatlasa
@Çiğdem ilk günün atağı bugün sönük kalmışo kadının ne işi varmış hemde dizide 😱😱😱
@destere totalde aynı yapmışız sen Ab'de biraz yüksek vermişsin oda Dilara Gönder farkı galiba@sokak sanati Ab'de uçmuşsun 😱
Evet çok kötü tahmin yapmışız sen Ab'de nerdeyse 7 vercekmişin Yst o kadar alıyo 😱Az önce baktım reytinglere bakmaz olaydım yarı yarıya her halde Kanal D'nin en kötü başlangıç yapan dizisi oldu.
Evet çok kötü tahmin yapmışız sen Ab'de nerdeyse 7 vercekmişin Yst o kadar alıyo 😱
Ab^dede bekletinin altında düşükAB si yüksek çıkacaktır kesinlikle ilker aksum var yanındada iki dilruba var daha ne olsun şimdi sbt ye yansımıyor ama ab de fırtınalar estirecektir
Aynen bende fragmandan etkilendim yüksek verdimKanal D dizisi bu dedim yapar mı yapar dedim tanıtımlarda kötü değildi bir hevesle daldım ama fena tosladım.(-) puanla başlayacağım yarışmaya galiba.
Ab^dede bekletinin altında düşük
Aynen bende fragmandan etkilendim yüksek verdim
En yüksek sen vermişsin demiSen iyi vermişsin tutmakla tutmamak arasındasın ama benim ki yanından bile geçmiyor.
En yüksek sen vermişsin demi
Panpa sen niye girmiyon yarışmaya ?
evet virgülle kaçırdım totelde bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?