- Reaksiyon puanı
- 59,539
- Puanı
- 1,060
Okul dizisi dediğin Boynu Bükükler mi?Uçmuşuz hepimiz.Çiğdem hariç.
Okul dizisi dediğin Boynu Bükükler mi?Uçmuşuz hepimiz.Çiğdem hariç.
Konusu açıldı. 26 Şubat Perşembe günü başlıyor.Galiba o.
hahah ben dersimi aldım artık o hayat benimde en yüksek reytingi verdim ama en düşüğü çıktı bu seferde ben en düşüğünü verdim millet yüksek vermişUçmuşuz hepimiz.Çiğdem hariç.
Açıldı biliyorum ama hangi Perşembe olduğunu şey edemedim. Teşekkürler.Konusu açıldı. 26 Şubat Perşembe günü başlıyor.
Aman her zaman öyle yapma.hahah ben dersimi aldım artık o hayat benimde en yüksek reytingi verdim ama en düşüğü çıktı bu seferde ben en düşüğünü verdim millet yüksek vermiş
ben 2 reyting alıcağından eminim bu sefer iddalıyım
@destere totalde aynı yapmışız sen Ab'de biraz yüksek vermişsin oda Dilara Gönder farkı galiba@sokak sanati Ab'de uçmuşsun 😱
ben 2 reyting alıcağından eminim bu sefer iddalıyım
o kadının ne işi varmış hemde dizide 😱😱😱dilara için değildi AB de ilker aksum farkı nedeniyle 6 dedim değerli bir oyuncudur kalitelidir ..
bu sefer tutucak sağlam attım
dizide dilara gönder varmış çiğdem) dur ona bir bakayım guguldan enine boyuna, kalitesini merak ettim)
kim olursa olsun sakın tv den izlemeyin reytinge katkınız olmasında tutsun tahminlerim
kim olursa olsun sakın tv den izlemeyin reytinge katkınız olmasında tutsun tahminlerim
herkes tahminine göre izlesin veya izlemesin
Hiç aklıma gelmedi
benim ilgimi ilker aksum çeker o diziden
benim ilgimi ilker aksum çeker o dizidenbayılıyorum o adama çok başarılı bir oyuncu komikte 😵😵
bak cnm yüksek verenler pişman olmaya başladılar @Yakamoz-Asibende öyle bendeilkerin yeteneği ve diğer kızların özel yetenekleriyle dizinin AB si tavana vuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?