Reyting Tahminleri | 2. Hafta - GALA

Sen geçen hafta da ilk 4'de değil miydin? Ben iyice unutkan oldum.
5.sıradaydım 4.sırayı kıl payı kaçırmısım ama bu hafta sağlama aldım işimi 3.sıra olrak şu tam tutrduklarım olmasa işim yaş aslında

5.sıradaydım 4.sırayı kıl payı kaçırmısım ama bu hafta sağlama aldım işimi 3.sıra olrak şu tam tutrduklarım olmasa işim yaş aslında
Bari burdan elenme kız.
MS'de elendin yarışmada hala seni arıyorum bu kız ne zaman şarkı paylaşacak dedim demin.

Bari burdan elenme kız.
MS'de elendin yarışmada hala seni arıyorum bu kız ne zaman şarkı paylaşacak dedim demin.
hahahah o konuya girmek içimden gelmiyor şuan biraz alısmalıyım elendiğime geriye kalan tüm şarkılarım finale kadar en kalitelilerdi şurada 1 adım kala elenmek gerçekten çok üzücü 1 adım kalmıştı atamadık

Neyse sağlık olsun canım geri dönüş olacaksa orada şansını denersin.

Mesajları atmayı unutmayın arkadaşlar.

Canım ya sen yine gece yollarsın diye düşünmüştüm daha saat genç.
Tahmin yaparken gece daha iyi hissediyorum kendimi bir de boş oluyorum rahat rahat yapıyorum ama iki isim söylemekte bir şey yok.
İnşallah dediğim isimlerden biri gider.

Tahmin yaparken gece daha iyi hissediyorum kendimi bir de boş oluyorum rahat rahat yapıyorum ama iki isim söylemekte bir şey yok.
İnşallah dediğim isimlerden biri gider.
Yine de ilk 4'den çıkmışsın bu hafta acaba gece yapman ters etki mi yapıyor?
O birinin gitmesini ben de istiyorum kardeşim.
İnşallah.

Yine de ilk 4'den çıkmışsın bu hafta acaba gece yapman ters etki mi yapıyor?
O birinin gitmesini ben de istiyorum kardeşim.
İnşallah.
Diğer hafta yine kötü gidersem taktik değişikliği yapabilirim bu hafta da gece takılalım bakalım neler olacak.