5.sıradaydım 4.sırayı kıl payı kaçırmısım ama bu hafta sağlama aldım işimi 3.sıra olrak şu tam tutrduklarım olmasa işim yaş aslındaSen geçen hafta da ilk 4'de değil miydin? Ben iyice unutkan oldum.![]()
5.sıradaydım 4.sırayı kıl payı kaçırmısım ama bu hafta sağlama aldım işimi 3.sıra olrak şu tam tutrduklarım olmasa işim yaş aslındaSen geçen hafta da ilk 4'de değil miydin? Ben iyice unutkan oldum.![]()
Bari burdan elenme kız.5.sıradaydım 4.sırayı kıl payı kaçırmısım ama bu hafta sağlama aldım işimi 3.sıra olrak şu tam tutrduklarım olmasa işim yaş aslında![]()
hahahah o konuya girmek içimden gelmiyor şuan biraz alısmalıyım elendiğime geriye kalan tüm şarkılarım finale kadar en kalitelilerdi şurada 1 adım kala elenmek gerçekten çok üzücü 1 adım kalmıştı atamadıkBari burdan elenme kız.MS'de elendin yarışmada hala seni arıyorum bu kız ne zaman şarkı paylaşacak dedim demin.
![]()
Neyse sağlık olsun canım geri dönüş olacaksa orada şansını denersin.hahahah o konuya girmek içimden gelmiyor şuan biraz alısmalıyım elendiğime geriye kalan tüm şarkılarım finale kadar en kalitelilerdi şurada 1 adım kala elenmek gerçekten çok üzücü 1 adım kalmıştı atamadık![]()
bu hafta bir puan ayarı vericem yarışmacılara o şimdirik yeter banaNeyse sağlık olsun canım geri dönüş olacaksa orada şansını denersin.![]()
Dur bir deneyelim.Küçülmüş.Sistem kurbanı oldun.
![]()
İntikam time haha.bu hafta bir puan ayarı vericem yarışmacılara o şimdirik yeter bana![]()
yaşlılardan mı başlasam acaba gençlerdenmiİntikam time haha.![]()
Ben sana hiç 1 vermediğim için üstüme alınmıyorum.yaşlılardan mı başlasam acaba gençlerdenmi![]()
Dur bir deneyelim.
ELENECEKSİN SOKAK SANATİ!
Yolluyorum şimdi kardeşim.2 isimi özelden göndermeyi unutmayın lütfen.Batuş özelden göndereceksin konuya niye yazdın. .ss
@denizz19 @Aserat @Çiğdem- @ÇaKıR10 @sokak sanati @batuhankaralar @ozgur2113 @Billy Kane @Bully @gözlemci @legolas9900
Canım ya sen yine gece yollarsın diye düşünmüştüm daha saat genç.Yolluyorum şimdi kardeşim.![]()
Tahmin yaparken gece daha iyi hissediyorum kendimi bir de boş oluyorum rahat rahat yapıyorum ama iki isim söylemekte bir şey yok.Canım ya sen yine gece yollarsın diye düşünmüştüm daha saat genç.![]()
Yine de ilk 4'den çıkmışsın bu hafta acaba gece yapman ters etki mi yapıyor?Tahmin yaparken gece daha iyi hissediyorum kendimi bir de boş oluyorum rahat rahat yapıyorum ama iki isim söylemekte bir şey yok.İnşallah dediğim isimlerden biri gider.
![]()
Diğer hafta yine kötü gidersem taktik değişikliği yapabilirim bu hafta da gece takılalım bakalım neler olacak.Yine de ilk 4'den çıkmışsın bu hafta acaba gece yapman ters etki mi yapıyor?O birinin gitmesini ben de istiyorum kardeşim.
İnşallah.
![]()