Reyting Tahmin Yarışması #20 | 'Tutunamayanlar' Nasıl Başlar?

Ahahaha bu ikilemin sonucunda bence başarı dile gitsin. Çünkü kalite kokan bu dizinin kötülüğünü kimse istemez. Hatta gel sen de izle ve kahkalarla izlemeye devam et...
Çiğdem'in Leyla ile Mecnun hakkında düşüncelerini alalım önce. O yorumundan anlaşılır bu diziyi izlemeye layık olup olmadığı
Benim ise kovulmam mümkün değil, o kalitenin kokusunu aldım bir kere, buradayım artık

Reactions: Çiğdem and MEnes
Zaten oradakı yaslı dede gibi bir sakallı dede gösterdi oyüzden bakıyor sanırım
@MasacRE
Sanatsal kalitesi yüzünden bakıyor dede için değil. Sanata bakış açını genişlet Çikoooo...

Haklısın yoldaşım Çiğdem'in önce LM'ye nasıl baktığını öğrenmek gerek, gerçi ben tahmin ediyorum ama yine de olsun.
Sen zaten sanatı gördün mü salmazsın o yüzden başka biri kovdum dese boşa demiş olur.

Düzenli izlediğim dizi değildi ama karısık gördükçe çoğu zaman bakmısımdır

Reactions: MasacRE and MEnes
Düzenli izlediğim dizi değildi ama karısık gördükçe çoğu zaman bakmısımdır
Kan dondurucu bir yorum işte... Leyla ile Mecnun gibi bir destanı baştan sona izlememiş birinin Tutunamayanlar'ı baştan sona izlemesi mümkün değil.
Anca LM'ye yaptığı gibi arada gördükçe bakar işte.

Reactions: Çiğdem
Kan dondurucu bir yorum işte... Leyla ile Mecnun gibi bir destanı baştan sona izlememiş birinin Tutunamayanlar'ı baştan sona izlemesi mümkün değil.
Anca LM'ye yaptığı gibi arada gördükçe bakar işte.
Geniş Aileden sonra izlediğim komedi hatırlamıyorum Avrupa Yakasıyla onun yeri ayrı bende
@MasacRE

Reactions: MasacRE and MEnes
Çok iyi bir karakter yazılmış ya baya komik ahahahaha.
Şivesi olsun, karakterinin anlamı olsun, yaptığı göndermeler olsun, her şeyiyle çok başarılı yazılmış ve oynanmış. İlerleyen bölümlerde bu durumu daha çok göreceğiz zaten.

Reactions: MasacRE
Aynen dizinin en bomba karakterlerinden olacak bu belli
Zafer Algöz de iyi oyuncudur, bu rol de yakışmış kendisine. İlk bölümdeki gibi bol bol geçmişe de götürecektir birilerini. O sahnelerden de İsmail Abi'nin dedeleri tadı aldım ben, bakalım daha nerelere gideceğiz İlham perimizle

Reactions: MEnes
Boşluktan uçacak bence. (TRT ve komedi standartlarına göre)

TOTAL 5.10
AB 6.80
ABC 6.25
Total - 3,96
AB - 5,28
ABC - 5
Epey tanıtımı yapıldı, Ankara'da da epey afişleri boy gösteriyor.

TOTAL: 4.50
AB: 5.20
ABC1: 5.10
Total - 4.2
AB - 5.6
ABC - 5
TOTAL: 3.80
AB: 4.50
ABC1: 4.80
Total: 4.00 Ab : 4:80 Abc1: 4:50
TOTAL: 5.10
AB: 5.45