S.G.A.T.
Emekli
Günaydın.Total 6
AB 6.5
ABC1 6.5
Bir 23, 24 yaşlara gel. Seni de göreceğim.Günaydın.
Tövbe bsmillah vadideki yıldız değilmi 😱 😱 😱 Ben ölüm haberini okudum okumustum ve aylardır ölü sanıyorum hatta vadide sahneler izlerken görünce Allah rahmet eylesin diyordum 😱😱😱 @serhatt @MEnes @Forumdash @Yiğitt @ömer karataş @Harunnn60 @xemrexxx @Maskeli Fedai @AseratZafer Algöz
Ben vadicimiyimTövbe bsmillah vadideki yıldız değilmi 😱 😱 😱 Ben ölüm haberini okudum okumustum ve aylardır ölü sanıyorum hatta vadide sahneler izlerken görünce Allah rahmet eylesin diyordum 😱😱😱 @serhatt @MEnes @Forumdash @Yiğitt @ömer karataş @Harunnn60 @xemrexxx @Maskeli Fedai @Aserat
Bilgin vardır abicim Benim okuduğum haber neydi daha geçen günlerde fatiha okumustum bu adama vadi sahnesi izlerken @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @MasacRE @MEnesBen vadicimiyim
Al işte bunaklığının ispatıTövbe bsmillah vadideki yıldız değilmi 😱 😱 😱 Ben ölüm haberini okudum okumustum ve aylardır ölü sanıyorum hatta vadide sahneler izlerken görünce Allah rahmet eylesin diyordum 😱😱😱 @serhatt @MEnes @Forumdash @Yiğitt @ömer karataş @Harunnn60 @xemrexxx @Maskeli Fedai @Aserat
Boşuna okumuşsunBilgin vardır abicim Benim okuduğum haber neydi daha geçen günlerde fatiha okumustum bu adama vadi sahnesi izlerken @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @MasacRE @MEnes
Aynen o sahnelerde zaten renk tonlamasını da görünce aklıma direk İsmail Abi'nin genleri geldi. Çok hoş bir gönderme, esinlenme olmuş. Bakalım daha nerelere nerelere gideceğiz meraklandırdı doğrusu.Aynen dizinin en bomba karakterlerinden olacak bu belli Zafer Algöz de iyi oyuncudur, bu rol de yakışmış kendisine. İlk bölümdeki gibi bol bol geçmişe de götürecektir birilerini. O sahnelerden de İsmail Abi'nin dedeleri tadı aldım ben, bakalım daha nerelere gideceğiz İlham perimizle
O haberi yayınlayanlarda suçAl işte bunaklığının ispatı