Reyting Tahmin Yarışması #20 | 'Tutunamayanlar' Nasıl Başlar?

Ahahaha bu ikilemin sonucunda bence başarı dile gitsin. Çünkü kalite kokan bu dizinin kötülüğünü kimse istemez. Hatta gel sen de izle ve kahkalarla izlemeye devam et... :A
Çiğdem'in Leyla ile Mecnun hakkında düşüncelerini alalım önce. O yorumundan anlaşılır bu diziyi izlemeye layık olup olmadığı :A Benim ise kovulmam mümkün değil, o kalitenin kokusunu aldım bir kere, buradayım artık :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and MEnes
Zaten oradakı yaslı dede gibi bir sakallı dede gösterdi oyüzden bakıyor sanırım :A @MasacRE
Sanatsal kalitesi yüzünden bakıyor dede için değil. Sanata bakış açını genişlet Çikoooo... :A
Çiğdem'in Leyla ile Mecnun hakkında düşüncelerini alalım önce. O yorumundan anlaşılır bu diziyi izlemeye layık olup olmadığı :A Benim ise kovulmam mümkün değil, o kalitenin kokusunu aldım bir kere, buradayım artık :A
Haklısın yoldaşım Çiğdem'in önce LM'ye nasıl baktığını öğrenmek gerek, gerçi ben tahmin ediyorum ama yine de olsun. :A Sen zaten sanatı gördün mü salmazsın o yüzden başka biri kovdum dese boşa demiş olur. :A

Sanatsal kalitesi yüzünden bakıyor dede için değil. Sanata bakış açını genişlet Çikoooo... :A

Haklısın yoldaşım Çiğdem'in önce LM'ye nasıl baktığını öğrenmek gerek, gerçi ben tahmin ediyorum ama yine de olsun. :A Sen zaten sanatı gördün mü salmazsın o yüzden başka biri kovdum dese boşa demiş olur. :A
Düzenli izlediğim dizi değildi ama karısık gördükçe çoğu zaman bakmısımdır :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Düzenli izlediğim dizi değildi ama karısık gördükçe çoğu zaman bakmısımdır :A :A :A
Kan dondurucu bir yorum işte... Leyla ile Mecnun gibi bir destanı baştan sona izlememiş birinin Tutunamayanlar'ı baştan sona izlemesi mümkün değil. :A Anca LM'ye yaptığı gibi arada gördükçe bakar işte. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Kan dondurucu bir yorum işte... Leyla ile Mecnun gibi bir destanı baştan sona izlememiş birinin Tutunamayanlar'ı baştan sona izlemesi mümkün değil. :A Anca LM'ye yaptığı gibi arada gördükçe bakar işte. :A
Geniş Aileden sonra izlediğim komedi hatırlamıyorum Avrupa Yakasıyla onun yeri ayrı bende :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and MEnes
Yaa @MasacRE bir moruk adam gösterdi o diziyi anlatırkan :F @MEnes
Zafer Algöz :A

maxresdefault.jpg

Çok iyi bir karakter yazılmış ya baya komik ahahahaha. :A Şivesi olsun, karakterinin anlamı olsun, yaptığı göndermeler olsun, her şeyiyle çok başarılı yazılmış ve oynanmış. İlerleyen bölümlerde bu durumu daha çok göreceğiz zaten. :A
Aynen dizinin en bomba karakterlerinden olacak bu belli :A Zafer Algöz de iyi oyuncudur, bu rol de yakışmış kendisine. İlk bölümdeki gibi bol bol geçmişe de götürecektir birilerini. O sahnelerden de İsmail Abi'nin dedeleri tadı aldım ben, bakalım daha nerelere gideceğiz İlham perimizle :A

• Harika
Reactions: MEnes
Boşluktan uçacak bence. (TRT ve komedi standartlarına göre)

TOTAL 5.10
AB 6.80
ABC 6.25
Total - 3,96
AB - 5,28
ABC - 5
Epey tanıtımı yapıldı, Ankara'da da epey afişleri boy gösteriyor. :X

TOTAL: 4.50
AB: 5.20
ABC1: 5.10
Total - 4.2
AB - 5.6