Aaa bu bana bahsettiğin moruk adamlı dizi değilmiTOTAL: 4.05
AB: 4.85
ABC1: 4.60
Moruk adamlı dizi ne beAaa bu bana bahsettiğin moruk adamlı dizi değilmiŞampiyonun durumu ortada bu diziden birşey beklemeyin
![]()
![]()
@serhatt @Forumdash
Moruk adamlı dizi ne be![]()
Herkes patlamış tahminlerde![]()
Total 4.80 Ab 7.63 ABC 6.56 almış. ÇATLAAA
@serhatt Herkes gümlemiş diyince herkes iyi yazdığı için bende çöktüler sandımTotal 4.80 Ab 7.63 ABC 6.56 almış. ÇATLAAA![]()
Hayır az bile yazmışız bu kaliteye@serhatt Herkes gümlemiş diyince herkes iyi yazdığı için bende çöktüler sandım![]()
Bu arada senle konusurkan gıcığım diziye @MEnes le konusurkan başarı dilemek geliyor içimden kişilerle alakalı sanırımHayır az bile yazmışız bu kaliteye![]()
Zaten bu rezil tahmininle de sonuncu olmuşsundur her zamanki gibi merak etme1 Yazsaymısım keşke![]()
![]()
![]()
Ahahaha bu ikilemin sonucunda bence başarı dile gitsin. Çünkü kalite kokan bu dizinin kötülüğünü kimse istemez. Hatta gel sen de izle ve kahkalarla izlemeye devam et...Bu arada senle konusurkan gıcığım diziye @MEnes le konusurkan başarı dilemek geliyor içimden kişilerle alakalı sanırım![]()
![]()
![]()
@MasacRE i kovarsan olabilirAhahaha bu ikilemin sonucunda bence başarı dile gitsin. Çünkü kalite kokan bu dizinin kötülüğünü kimse istemez. Hatta gel sen de izle ve kahkalarla izlemeye devam et...![]()
Kız bu dizide olduğunu anladıkta hangi morukBu
Kaç almıslar keşke az daha düşük yazaydım![]()
![]()
![]()
Herkes az tahmin yapmış ama dizi çok izlenmiş o yüzden öyle dedim@serhatt Herkes gümlemiş diyince herkes iyi yazdığı için bende çöktüler sandım![]()
Doğru dürüst desene ayoll sevinmiştimHerkes az tahmin yapmış ama dizi çok izlenmiş o yüzden öyle dedim![]()
Yoldaşım Leyla ile Mecnun seven bunu da sevmiş bir sanatseverdir. Kovmam mümkün değildir.