- Reaksiyon puanı
- 31,792
- Puanı
- 1,059
Top10 listesinden bahsediyorsan sen hiç oylamıyorsun ki. Gizli gizli sonuçları takip ediyorsun o zaman, buna oy vererek engel olabilirsin suç sendeBir kez dinledim bu rezaleti evet Ayrıca her tarafta maruz da kalıyoruz şarkıya parça parça da olsa
Arada oyluyorum ya Ama oradan bahsetmiyorum, dışarıda olsun nette olsun bir şekilde çıkıyor karşımaTop10 listesinden bahsediyorsan sen hiç oylamıyorsun ki. Gizli gizli sonuçları takip ediyorsun o zaman, buna oy vererek engel olabilirsin suç sende
@MasacRE gizli gizli dinliyor ama tükürdüğünü yalamak istemiyor. Her gün bir doz alıp bıkmadan dinlersen seversin.
Hadisenin şey videosunda maruz kaldım zaten işkenceye Ve maruz kalma dışında insan bile bile niye işkence çekmek ister dinlenyenleri oyüzden anlayamadım sanırım türkler zevk alıyor işkencedenDinle bir kere ne kaybedersin sanki
Sürekli dinleyenlere işkence gelmiyor demek kiHadisenin şey videosunda maruz kaldım zaten işkenceye Ve maruz kalma dışında insan bile bile niye işkence çekmek ister dinlenyenleri oyüzden anlayamadım sanırım türkler zevk alıyor işkenceden
Benim kulağım bayram ediyor dinlerken belki. Bu arada Hadise demişken onun da yeni teklisi çıktı bakalım beğenecek misin, izlenebilecek bir klip korkmadan tıklayabilirsin.Hadisenin şey videosunda maruz kaldım zaten işkenceye Ve maruz kalma dışında insan bile bile niye işkence çekmek ister dinlenyenleri oyüzden anlayamadım sanırım türkler zevk alıyor işkenceden
Benim kulağım bayram ediyor dinlerken belki. Bu arada Hadise demişken onun da yeni teklisi çıktı bakalım beğenecek misin, izlenebilecek bir klip korkmadan tıklayabilirsin.
İrem gibi Hadisede düştü gözümden daha ağızlarıyla sincap yakasalar yinede benden yana umutları olmazSürekli dinleyenlere işkence gelmiyor demek ki