Bir kez dinledim bu rezaleti evet@MasacRE gizli gizli dinliyor ama tükürdüğünü yalamak istemiyor.Her gün bir doz alıp bıkmadan dinlersen seversin.
![]()
Bir kez dinledim bu rezaleti evet@MasacRE gizli gizli dinliyor ama tükürdüğünü yalamak istemiyor.Her gün bir doz alıp bıkmadan dinlersen seversin.
![]()
Top10 listesinden bahsediyorsan sen hiç oylamıyorsun ki.Bir kez dinledim bu rezaleti evetAyrıca her tarafta maruz da kalıyoruz şarkıya parça parça da olsa
![]()
Arada oyluyorum yaTop10 listesinden bahsediyorsan sen hiç oylamıyorsun ki.Gizli gizli sonuçları takip ediyorsun o zaman, buna oy vererek engel olabilirsin suç sende
![]()
@MasacRE gizli gizli dinliyor ama tükürdüğünü yalamak istemiyor.Her gün bir doz alıp bıkmadan dinlersen seversin.
![]()
Hadisenin şey videosunda maruz kaldım zaten işkenceyeDinle bir kere ne kaybedersin sanki![]()
Sürekli dinleyenlere işkence gelmiyor demek kiHadisenin şey videosunda maruz kaldım zaten işkenceyeVe maruz kalma dışında insan bile bile niye işkence çekmek ister dinlenyenleri oyüzden anlayamadım sanırım türkler zevk alıyor işkenceden
![]()
![]()
![]()
Benim kulağım bayram ediyor dinlerken belki.Hadisenin şey videosunda maruz kaldım zaten işkenceyeVe maruz kalma dışında insan bile bile niye işkence çekmek ister dinlenyenleri oyüzden anlayamadım sanırım türkler zevk alıyor işkenceden
![]()
![]()
![]()
Benim kulağım bayram ediyor dinlerken belki.Bu arada Hadise demişken onun da yeni teklisi çıktı bakalım beğenecek misin, izlenebilecek bir klip korkmadan tıklayabilirsin.
![]()
İrem gibi Hadisede düştü gözümden daha ağızlarıyla sincap yakasalar yinede benden yana umutları olmazSürekli dinleyenlere işkence gelmiyor demek ki![]()