Hayır ilk gün diyorum. Story de bile spotify dileniyordu100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı.Neyse artık buna da artık hile hurda demezsin herhalde
![]()
Hayır ilk gün diyorum. Story de bile spotify dileniyordu100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı.Neyse artık buna da artık hile hurda demezsin herhalde
![]()
Devir bizim devrimiz nenem sizi kenara alalım artık.@dreamy Forumun @Billy Kane olmak üzere Allah daha büyük dert veremezdi sanırım![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx
2020 ler de yine bizim şarkıcılarımızı dinlemeye devam edeceksiniz size bırakamayızDevir bizim devrimiz nenem sizi kenara alalım artık.![]()
Orkun o, yanlış biliyormuşsun.
Adam PR çalışması yapıyor be siz de.Hayır ilk gün diyorum. Story de bile spotify dileniyorduSana demiştim spotifyda daha çok para var biliyor işini diye
![]()
Hem sizinkileri hem bizimkileri...
Biz olmasak müzik dinleyemiceksiniz sizinkiler başka bir ses @Billy KaneHem sizinkileri hem bizimkileri...![]()
Ben spotifyda yok sanıyordum ama Onedioda haber yapmişlar Spotif'da sahte dinlenme varmişOrkun o, yanlış biliyormuşsun.
Adam PR çalışması yapıyor be siz de.Gören de streamingleri sahte sanacak.
![]()