Hayır ilk gün diyorum. Story de bile spotify dileniyordu Sana demiştim spotifyda daha çok para var biliyor işini diye100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı. Neyse artık buna da artık hile hurda demezsin herhalde
Hayır ilk gün diyorum. Story de bile spotify dileniyordu Sana demiştim spotifyda daha çok para var biliyor işini diye100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı. Neyse artık buna da artık hile hurda demezsin herhalde
Devir bizim devrimiz nenem sizi kenara alalım artık.@dreamy Forumun @Billy Kane olmak üzere Allah daha büyük dert veremezdi sanırım @Forumdash @xemrexxx
2020 ler de yine bizim şarkıcılarımızı dinlemeye devam edeceksiniz size bırakamayız @dreamyDevir bizim devrimiz nenem sizi kenara alalım artık.
Orkun o, yanlış biliyormuşsun.O kim be? Ben Orçun diye birini biliyorum sadece. @dreamy
Adam PR çalışması yapıyor be siz de. Gören de streamingleri sahte sanacak.Hayır ilk gün diyorum. Story de bile spotify dileniyordu Sana demiştim spotifyda daha çok para var biliyor işini diye
Hem sizinkileri hem bizimkileri...2020 ler de yine bizim şarkıcılarımızı dinlemeye devam edeceksiniz size bırakamayız @dreamy
Biz olmasak müzik dinleyemiceksiniz sizinkiler başka bir ses @Billy KaneHem sizinkileri hem bizimkileri...
Ben spotifyda yok sanıyordum ama Onedioda haber yapmişlar Spotif'da sahte dinlenme varmişOrkun o, yanlış biliyormuşsun.
Adam PR çalışması yapıyor be siz de. Gören de streamingleri sahte sanacak.