Reynmen’in ‘Ela’sından Yeni Rekor!

Bu kötü klibiyle bile bu şarkı konudakinden daha iyi emin ol. :A Mero'nun alman şarkılarını tercih ediyorum, bunu değil. :A
Belli oluyor yaptığın müzik listenden. :A @Çiğdem hem oylamayı yaparsın hem de listesine bir göz gezdirirsin. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: kerem and Çiğdem
Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık. :A Enes Batur dışındıkilerle sorunum yok :A
İlk cümlen ve 2. cümlen arasındaki 7 farkı bul. :A @Çiğdem

Youtuber'lara karşı bir önyargım yok ama Yotuber'lar da kendi işini yapsın. Müzik sektörünün kalitesini düşürmeye hakları yok. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem
@dreamy o liste bu liste demişin ama hani nerde rakamlar :A:A Neye göre birinci mesela? Spotify'da ben baktiğimda ilk gün 100bin filandı :F

Nolur internet devlet kontroluyle verilsin:( Kücücük zihinler nasıl zehirleniyor:(
100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı. :D Neyse artık buna da artık hile hurda demezsin herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık. :A Enes Batur dışındıkilerle sorunum yok :A
İlk cümlen ve 2. cümlen arasındaki 7 farkı bul. :A @Çiğdem

Youtuber'lara karşı bir önyargım yok ama Yotuber'lar da kendi işini yapsın. Müzik sektörünün kalitesini düşürmeye hakları yok. :A
Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zaten :A :A :A

Hele bugün şunu yaptım diyor çoğu videolar öyle ve ünlü sınıfına koyuluyor o çizgiyi tekrar çizmek lazım :A :A :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: dreamy and kerem
Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zaten :A :A :A

Hele bugün şunu yaptım diyor çoğu videolar öyle ve ünlü sınıfına koyuluyor o çizgiyi tekrar çizmek lazım :A :A :A
Bu cümlene katılıyorum işte, Youtuber'ların gereksiz egosu niye anlamadım? Halk prim vermese böyle şeyler olmayacak zaten. Yotube silinsin en iyisi. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem

Ya aslında benim de aktif olarak izlediğim hiç Youtuber yok şu anda. Önceden Orkun’u falan izliyordum. :A Onun da albümü çıktı ama pek sarmadı :F

• Güldürdün
Bu cümlene katılıyorum işte, Youtuber'ların gereksiz egosu niye anlamadım? Halk prim vermese böyle şeyler olmayacak zaten. Yotube silinsin en iyisi. :A
Sizin televizyonda altın kelebekte ödül almakla işiniz ne :F @dreamy

Bir sınır çizilmeli artık rtük herşeye el atıyorda ben olsam youtuberleri tek tek kaldırırım evet ama televizyona çağırıp ödül veriyorlar :F

• Harika
Reactions: kerem
Ya aslında benim de aktif olarak izlediğim hiç Youtuber yok şu anda. Önceden Orkun’u falan izliyordum. :A Onun da albümü çıktı ama pek sarmadı :F
Şu Enes Batırmudur nedir ne haltsa artık herşeyin başı o :A @kerem

Birisi vursun diyemiyorum da birisi kaçırsada dahada getirmese :F

• Güldürdün
Reactions: kerem and dreamy
Sizin televizyonda altın kelebekte ödül almakla işiniz ne :F @dreamy

Bir sınır çizilmeli artık rtük herşeye el atıyorda ben olsam youtuberleri tek tek kaldırırım evet ama televizyona çağırıp ödül veriyorlar :F
Rtük gitsin anca şortlu küçük çocuklar çıkardı diye onlara ceza versin. :A

Bence Youtuber'lar TV'ye çıkmamalı. Adı üstünde "Youtuber" TV'de ne işi var bunların? :F

• Harika
Rtük gitsin anca şortlu küçük çocuklar çıkardı diye onlara oy versin. :A

Bence Youtuber'lar TV'ye çıkmamalı. Adı üstünde "Youtuber" TV'de ne işi var bunların? :F
Orası en gıcık olan kısmı zaten :F Ünlü sınıfına koymucaksın olay kapanacak :A :A :A