- Reaksiyon puanı
- 12,796
- Puanı
- 710
Belli oluyor yaptığın müzik listenden.Bu kötü klibiyle bile bu şarkı konudakinden daha iyi emin ol.Mero'nun alman şarkılarını tercih ediyorum, bunu değil.
![]()
Belli oluyor yaptığın müzik listenden.Bu kötü klibiyle bile bu şarkı konudakinden daha iyi emin ol.Mero'nun alman şarkılarını tercih ediyorum, bunu değil.
![]()
İlk cümlen ve 2. cümlen arasındaki 7 farkı bul.Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık.Enes Batur dışındıkilerle sorunum yok
![]()
100 bin mi sen yanlış görmüşsündür sanki en az 1 milyon vardı.@dreamy o liste bu liste demişin ama hani nerde rakamlarNeye göre birinci mesela? Spotify'da ben baktiğimda ilk gün 100bin filandı
Nolur internet devlet kontroluyle verilsinKücücük zihinler nasıl zehirleniyor
![]()
Youtuberlara karşı duyulan bu önyargıdan bıktım artık.Enes Batur dışındıkilerle sorunum yok
![]()
Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zatenİlk cümlen ve 2. cümlen arasındaki 7 farkı bul.@Çiğdem
Youtuber'lara karşı bir önyargım yok ama Yotuber'lar da kendi işini yapsın. Müzik sektörünün kalitesini düşürmeye hakları yok.![]()
Bu cümlene katılıyorum işte, Youtuber'ların gereksiz egosu niye anlamadım? Halk prim vermese böyle şeyler olmayacak zaten. Yotube silinsin en iyisi.Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zaten![]()
![]()
Hele bugün şunu yaptım diyor çoğu videolar öyle ve ünlü sınıfına koyuluyor o çizgiyi tekrar çizmek lazım![]()
![]()
![]()
Hafızana hayran kaldım...Finalde senin bana vermediğin oya rağmen birinci oldum hatırlatayım.@Çiğdem
Ya aslında benim de aktif olarak izlediğim hiç Youtuber yok şu anda. Önceden Orkun’u falan izliyordum.Ben youtuberlerin ünlü seviyesine gelmesine karşıyım ünlülerle ünsüzlerin o çizgizini sildiler herkes ünlü olmaya basladı çivide orada çıkmaya basladıya zaten![]()
![]()
Hele bugün şunu yaptım diyor çoğu videolar öyle ve ünlü sınıfına koyuluyor o çizgiyi tekrar çizmek lazım![]()
![]()
![]()
Sizin televizyonda altın kelebekte ödül almakla işiniz neBu cümlene katılıyorum işte, Youtuber'ların gereksiz egosu niye anlamadım? Halk prim vermese böyle şeyler olmayacak zaten. Yotube silinsin en iyisi.![]()
Şu Enes Batırmudur nedir ne haltsa artık herşeyin başı oYa aslında benim de aktif olarak izlediğim hiç Youtuber yok şu anda. Önceden Orkun’u falan izliyordum.Onun da albümü çıktı ama pek sarmadı
![]()
Hafızana hayran kaldım...
Hhahaha Aaaa işte Survivor sonucta herşey unutulur bunlar unutulmazFinalde senin bana vermediğin oya rağmen birinci oldum hatırlatayım.@Çiğdem
Onu hiç izlemedim Allah korusun.Şu Enes Batırmudur nedir ne haltsa artık herşeyin başı o@kerem
Birisi vursun diyemiyorum da birisi kaçırsada dahada getirmese![]()
Rtük gitsin anca şortlu küçük çocuklar çıkardı diye onlara ceza versin.Sizin televizyonda altın kelebekte ödül almakla işiniz ne@dreamy
Bir sınır çizilmeli artık rtük herşeye el atıyorda ben olsam youtuberleri tek tek kaldırırım evet ama televizyona çağırıp ödül veriyorlar![]()
Aaa iyi bari oradan kurtulmussunOnu hiç izlemedim Allah korusun.Söylemiştim zaten sevmediğimi.
![]()
Orası en gıcık olan kısmı zatenRtük gitsin anca şortlu küçük çocuklar çıkardı diye onlara oy versin.
Bence Youtuber'lar TV'ye çıkmamalı. Adı üstünde "Youtuber" TV'de ne işi var bunların?![]()
Bu youtuberlerin yılan başı