ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

bu yaz kesin izlerim şu anda izlediğim diziler yeterli zaten yazın boşta kalıyorum yaza anca pll de yazın izleyeceğim bir diğer dizi

bu akşam izliyorum bomba gibi bir sezon finali olacak bence , geçen ki bölüm çok iyiydi ımdb den 9.6 almışş süper @destere @xemrexxx
szon finali 9.7 puan şu an imdb de 😱 @OzaN bence de hakediyor en kötü 9.3 e falan düşer oylar tamamlandığında spoi olmasın diye yamzıyorum ama ço kfenaydı

Şükür sezon finalini de izledim

Sezon finalini izlememle seneye haftalık olarak takip etmemeye başladim.
Bize 3 senedir David Clarke öldü diyilip bir anda ortaya çıkarmalı izleyicisi aptal yerine koymaktir.

Peki Emily biliyor mu babasının yaşadiğini? Yaa Nolan biliyor mu??? Nolan biliyordur kesin zaten.

Aiden'ın sonu çok kötü oldu
Ama iyiki çıktı diziden. Emily'nin köpeği olmuştu. Emily ile birlikte mutlu sona gidemediler ama Emily'nin ilk aşkı Aiden

Bİcky'nin tımarhanelik olmasına sevindim.

Dizinin onay alacak olması heralde senaristleri de şaşirtti??? Dizide intikam kimden alınacak? Birisi öldü diğeri tımarhanede? Saçmalamaya devam edeceklerdir yine.

Neyse 20.bölümden bir caps yaptım
@Harunnn60 @xemrexxx @sokak sanati

szon finali 9.7 puan şu an imdb de 😱 @OzaN bence de hakediyor en kötü 9.3 e falan düşer oylar tamamlandığında spoi olmasın diye yamzıyorum ama ço kfenaydı
Çok beğenilmiş herhalde. Hakkında yabancı sitelerde olumlu yorumlar okumuştum. Reytingleri toparlama derdindeler herhalde ama düşüşe geçen dizi toparlanmaz kolay kolay.

Çok beğenilmiş herhalde. Hakkında yabancı sitelerde olumlu yorumlar okumuştum. Reytingleri toparlama derdindeler herhalde ama düşüşe geçen dizi toparlanmaz kolay kolay.
Saçmaliğin daniskası bir bölümdü. Yapımcılar resmn bitirmelik bir bölüm yapmişlar. Onay alması durumunda 4.sezon için büyük soru işareti bıraktılar son kozunu oynadılar yani.

Sezon finali fragmanı süpermiş.
@Forumdash kaçıncı bölümden başla diyordun bir kaç bölüm atlayabileceksem izleyeyim şunu.