mayıs 15 gibi bitiyordu önceki sezonlar galibasenin yorumlarına katılıyorum , üşendim şimdi yazmaya
dizi 22.bölümde sezon finali yapıyor kaldı 4 blüm acaba ara verir mi ?
mayıs 15 gibi bitiyordu önceki sezonlar galibasenin yorumlarına katılıyorum , üşendim şimdi yazmaya
dizi 22.bölümde sezon finali yapıyor kaldı 4 blüm acaba ara verir mi ?
söylüyorum , hazır olmayıs 15 gibi bitiyordu önceki sezonlar galiba![]()
4.sezonda noktalasınlar artıksöylüyorum , hazır ol
11 mayısta sezon finali yapıyormuş , tabi daha onay almadı ama lması garanti , çünkü bölüm adı bile belirlenmiş
sana sorularım vardı unuttum4.sezonda noktalasınlar artıkbu arada initative noldu gözükmüyorlar
![]()
dün yeni bölümdü amerika da bugunde türkiyede yeni bölümü oluyor3x20 yi dün değil miydi@Harunnn60
dizi sitelerinde yok da normalde sabah 10-11 gibi düşerdi altyazısızdün yeni bölümdü amerika da bugunde türkiyede yeni bölümü oluyor
belki 1 haft ara vermiş olabilir![]()
üçüncü sezona geçersem okuyacağım yorumu3*20 yi izledim
pascal da gitti ama sonu kötü oldumargaux a yazık
daniel tam ailesine çekmiş melun
charlotteı ki kaçırdı yav yoksa david mi
@destere @Forumdash @Harunnn60
sanırsam ezeldekinin aynısı bu dizide de olacak![]()
spoi den bişi olmaz oku senüçüncü sezona geçersem okuyacağım yorumu)
zaten alıntı yaparken karpuz gibi gözüküyor yorumspoi den bişi olmaz oku sen![]()
emily değiştiriyor adamın içtiği şeyi gösteriyor onu da19 ve 20 bölümü izledim , taze taze yorum yapayım çünkü @xemrexxx sorularım var
dizi son 2 bölümde ivme kazandı desek daha doğru olur ,19 ve 20 bölümler çok iyiydi , ilk tefa heyecanlandım , 15 ,16 ,17 ,18 bölümler o kadar sıkıcıydı kizar zor dayanmıştım
emre bunları cevaplarsan sevinirim
19.bölümde adam zehirleniyor tabikide emily işin arkasında ama adamın içtiği şeye ilaç mı kattı , orayı göstermedi ?
20.bölümde pascal ile anlaşma yapıyorlar pascal conrad ifşa edicek , orayı tama anladım anlamadım gibi bir durum oldu aydınlatırsan sevinirim
genel olarak silah sahneleri , ölüm sahneleri , özellikle 20.bölümde yuh dedim o ölüm sahnesine , aferin diziye
19 bölüm : 7,5
20 bölüm :7.8
ilk tefa bu kadar uzun yazdım , normalde üşenirdim ama nedense içimden geldi yazmak
@destere @Forumdash
sağolemily değiştiriyor adamın içtiği şeyi gösteriyor onu da
pascal conradı ifşa edecek karşılığında vicky ile birlikte gidecek
heyecan geri geldi özellikle pascalın gitmesisağol
son 2 bölümü nasıl buldun ?