mayıs 15 gibi bitiyordu önceki sezonlar galibasenin yorumlarına katılıyorum , üşendim şimdi yazmaya
dizi 22.bölümde sezon finali yapıyor kaldı 4 blüm acaba ara verir mi ?
mayıs 15 gibi bitiyordu önceki sezonlar galibasenin yorumlarına katılıyorum , üşendim şimdi yazmaya
dizi 22.bölümde sezon finali yapıyor kaldı 4 blüm acaba ara verir mi ?
söylüyorum , hazır olmayıs 15 gibi bitiyordu önceki sezonlar galiba
4.sezonda noktalasınlar artık bu arada initative noldu gözükmüyorlarsöylüyorum , hazır ol
11 mayısta sezon finali yapıyormuş , tabi daha onay almadı ama lması garanti , çünkü bölüm adı bile belirlenmiş
sana sorularım vardı unuttum4.sezonda noktalasınlar artık bu arada initative noldu gözükmüyorlar
dün yeni bölümdü amerika da bugunde türkiyede yeni bölümü oluyor3x20 yi dün değil miydi @Harunnn60
dizi sitelerinde yok da normalde sabah 10-11 gibi düşerdi altyazısızdün yeni bölümdü amerika da bugunde türkiyede yeni bölümü oluyor
belki 1 haft ara vermiş olabilir
üçüncü sezona geçersem okuyacağım yorumu)3*20 yi izledim
pascal da gitti ama sonu kötü oldu margaux a yazık
daniel tam ailesine çekmiş melun
charlotteı ki kaçırdı yav yoksa david mi
@destere @Forumdash @Harunnn60
sanırsam ezeldekinin aynısı bu dizide de olacak
spoi den bişi olmaz oku senüçüncü sezona geçersem okuyacağım yorumu)
zaten alıntı yaparken karpuz gibi gözüküyor yorumspoi den bişi olmaz oku sen
emily değiştiriyor adamın içtiği şeyi gösteriyor onu da19 ve 20 bölümü izledim , taze taze yorum yapayım çünkü @xemrexxx sorularım var
dizi son 2 bölümde ivme kazandı desek daha doğru olur ,19 ve 20 bölümler çok iyiydi , ilk tefa heyecanlandım , 15 ,16 ,17 ,18 bölümler o kadar sıkıcıydı ki zar zor dayanmıştım
emre bunları cevaplarsan sevinirim
19.bölümde adam zehirleniyor tabikide emily işin arkasında ama adamın içtiği şeye ilaç mı kattı , orayı göstermedi ?
20.bölümde pascal ile anlaşma yapıyorlar pascal conrad ifşa edicek , orayı tama anladım anlamadım gibi bir durum oldu aydınlatırsan sevinirim
genel olarak silah sahneleri , ölüm sahneleri , özellikle 20.bölümde yuh dedim o ölüm sahnesine , aferin diziye
19 bölüm : 7,5
20 bölüm :7.8
ilk tefa bu kadar uzun yazdım , normalde üşenirdim ama nedense içimden geldi yazmak
@destere @Forumdash
sağolemily değiştiriyor adamın içtiği şeyi gösteriyor onu da
pascal conradı ifşa edecek karşılığında vicky ile birlikte gidecek
heyecan geri geldi özellikle pascalın gitmesisağol
son 2 bölümü nasıl buldun ?