emre 😱ikisine de katilmiyim margaux fransız gibi giyiniyi soğuk nevale yani
daniel de bu işlere girmeli bence anası babası bu işlerin ustası sonuçta
emre 😱ikisine de katilmiyim margaux fransız gibi giyiniyi soğuk nevale yani
daniel de bu işlere girmeli bence anası babası bu işlerin ustası sonuçta
benim fikrime katılırsın zannetmiştim
bu yaz izlerim artık
sezon finali fragmanı iyiymiş
sen şu cümleyi almak için uğraştım 3-4 ay boyunca , sen hep tarih vermedim ,birgün izleyeceğim dedinbu yaz izlerim artık
bu yaz kesin izlerim şu anda izlediğim diziler yeterli zaten yazın boşta kalıyorum yaza anca pll de yazın izleyeceğim bir diğer dizisezon finali fragmanı iyiymiş
emily bir adamla kavga ediyor , o adam kulubedeki adam
vicky çözmüş gibi , aiden başka bir kadınla püşüyor bence
sen şu cümleyi almak için uğraştım 3-4 ay boyunca , sen hep tarih vermedim ,birgün izleyeceğim dedin
akşam izlicemYarın izleyeceğim sende yarın Izle sezon finalini @xemrexxx
Belkide şuanda izliyorsun dur )))
Çok beğenilmiş herhalde. Hakkında yabancı sitelerde olumlu yorumlar okumuştum. Reytingleri toparlama derdindeler herhalde ama düşüşe geçen dizi toparlanmaz kolay kolay.szon finali 9.7 puan şu an imdb de 😱 @OzaN bence de hakediyor en kötü 9.3 e falan düşer oylar tamamlandığında spoi olmasın diye yamzıyorum ama ço kfenaydı
Saçmaliğin daniskası bir bölümdü. Yapımcılar resmn bitirmelik bir bölüm yapmişlar. Onay alması durumunda 4.sezon için büyük soru işareti bıraktılar son kozunu oynadılar yani.Çok beğenilmiş herhalde. Hakkında yabancı sitelerde olumlu yorumlar okumuştum. Reytingleri toparlama derdindeler herhalde ama düşüşe geçen dizi toparlanmaz kolay kolay.
Şu dergici kızın babasının olayını biliyorsan 20'den başla derimSezon finali fragmanı süpermiş. @Forumdash kaçıncı bölümden başla diyordun bir kaç bölüm atlayabileceksem izleyeyim şunu.
Şu dergici kızın babasının olayını biliyorsan 20'den başla derim
@xemrexxx sen izlemedin mi laa bölümü
yorumlardaki spoiyide okusanda olur Sonra 20'den başla bişey kaybetmezsin bence Gerçi @Harunnn60 ile @xemrexxx hareretli yorumlaşiyorlarDergici kız kısa saçlı burnu yamuk olan mı yok babasını falan bilmiyorum.
yorumlardaki spoiyide okusanda olur Sonra 20'den başla bişey kaybetmezsin bence Gerçi @Harunnn60 ile @xemrexxx hareretli yorumlaşiyorlar
izledim pazartesiŞu dergici kızın babasının olayını biliyorsan 20'den başla derim
@xemrexxx sen izlemedin mi laa bölümü