ABC Revenge 3. Sezon Yorumları

REVENGE
BAZEN BAŞARMAK İÇİN BEKLENMEYENİ YAPMAK GEREKİR...

revenge-season-three-seven-628.jpg

SEZON FİNALİ YORUMUM- İZLEMEYENLER BAKMASIN
bölümün ortalarında Victoria korkunç planına şahit oluyoruz ,intikam için neler yapabileceğini adete gözler önüne seriyor 😱
barry sloane'in diziden ayrılacağını söylemiştim uzun bir zaman önce ve sezon finalinde de ölen 2 kişiden birisinin aiden olması süpriz olmadı. :D

bombaya gelirsek david clarke hayatta! 4. sezon gerçekten ilginç ve farklı bir sezon olacak sanki.:) ama ne bileyim david clarke'ın hayatta olması yani emily'in onca intikam aşkı planı olmadı ya.
Conrad'ın ölmesine sevinmedim desem yalan olur.. :D

Emily'nin ve Nolan'ın Aiden hakkında konuştukları yer çok güzeldi. tv karşısında kadeh kaldırdıkları yerde çok güzeldi. :)

En sona en hoşuma giden yerden başlayım.. Victory'nın sonu ne güzel oldu öyle valla. Conrad'ın ölümünden bile daha sevindim onun akıl hastanesine yatmasına:F

Devrimde garanti olan tek şey masumların düşecek olmasıdır...

EYLÜL AYINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE :)

@xemrexxx @destere @Forumdash

Ekli dosyalar

• 10271574_808345035844976_6707701007195206780_n.jpg
    10271574_808345035844976_6707701007195206780_n.jpg
    77.7 KB · Hit: 526
REVENGE
BAZEN BAŞARMAK İÇİN BEKLENMEYENİ YAPMAK GEREKİR...

revenge-season-three-seven-628.jpg

SEZON FİNALİ YORUMUM- İZLEMEYENLER BAKMASIN
bölümün ortalarında Victoria korkunç planına şahit oluyoruz ,intikam için neler yapabileceğini adete gözler önüne seriyor 😱
barry sloane'in diziden ayrılacağını söylemiştim uzun bir zaman önce ve sezon finalinde de ölen 2 kişiden birisinin aiden olması süpriz olmadı. :D

bombaya gelirsek david clarke hayatta! 4. sezon gerçekten ilginç ve farklı bir sezon olacak sanki.:) ama ne bileyim david clarke'ın hayatta olması yani emily'in onca intikam aşkı planı olmadı ya.
Conrad'ın ölmesine sevinmedim desem yalan olur.. :D

Emily'nin ve Nolan'ın Aiden hakkında konuştukları yer çok güzeldi. tv karşısında kadeh kaldırdıkları yerde çok güzeldi. :)

En sona en hoşuma giden yerden başlayım.. Victory'nın sonu ne güzel oldu öyle valla. Conrad'ın ölümünden bile daha sevindim onun akıl hastanesine yatmasına:F

Devrimde garanti olan tek şey masumların düşecek olmasıdır...

EYLÜL AYINDA GÖRÜŞMEK ÜZERE :)

@xemrexxx @destere @Forumdash
daha üçüncü sezona başlamadımki :)

'Revenge' Season 3 - Sneak Peek

@destere bu 3.sezon tanıtımı izlersen , (tabi bu uzun versiyonlu ayrıntılı versiyonunu buldum sana özel ) , 3 sezona hazırlık yapabilirsin şimdiden , yaz ayı geldi bile neredeyse :)

@xemrexxx yorum yapmamışsın ayrıntılı yorum istiyorum :)

'Revenge' Season 3 - Sneak Peek

@destere bu 3.sezon tanıtımı izlersen , (tabi bu uzun versiyonlu ayrıntılı versiyonunu buldum sana özel ) , 3 sezona hazırlık yapabilirsin şimdiden , yaz ayı geldi bile neredeyse :)

@xemrexxx yorum yapmamışsın ayrıntılı yorum istiyorum :)
ne yorum yapayım son 2 sahne şok ediciydi 😱