ben yakalayamadım daniel den lydia ya gçerken karanlık oliyi bende orada yazıyiResimde çok güzel ayrıntı vermişler bence
Nasıl karanlıkta yzıyor? Videodan yakaladımBi yerden almadım
ben yakalayamadım daniel den lydia ya gçerken karanlık oliyi bende orada yazıyiResimde çok güzel ayrıntı vermişler bence
Nasıl karanlıkta yzıyor? Videodan yakaladımBi yerden almadım
ben yakalayamadım daniel den lydia ya gçerken karanlık oliyi bende orada yazıyi
Tam ekran yapma 😕 Resimdeki gibi ilerlet bakalım? 25.sn'ye gel hem. Oğlum hem 2 dk'da sana ps yapıcak halim yok yabben de şu varEkli dosyayı görüntüle 25672
saan belli olmaz pompy adaylarından birisin pompy isen her şeyi yapabilirsinTam ekran yapma 😕 Resimdeki gibi ilerlet bakalım? 25.sn'ye gel hem. Oğlum hem 2 dk'da sana ps yapıcak halim yok ya
Böööğğğhsaan belli olmaz pompy adaylarından birisin pompy isen her şeyi yapabilirsin
şimdi garip özelliklerin çok bir insan hem revenge hem supernatural nasıl izler onu geçtim hem karadayı hem medcezir nasıl izler çok şüphelisinBöööğğğh
Biz buna "kalite" diyoruzşimdi garip özelliklerin çok bir insan hem revenge hem supernatural nasıl izler onu geçtim hem karadayı hem medcezir nasıl izler çok şüphelisin
şu an kalite kelimesi kendinden utanmıştır 😱Biz buna "kalite" diyoruz
Senin gibi biri tekrarlayıncaşu an kalite kelimesi kendinden utanmıştır 😱
evet o 4 dizi içi de kaliteli diyince sen kalite kelimesi neden kendimi faruk a kullandırttım da emre ye kullandırtmadım diyerek de utanmış oalbilirSenin gibi biri tekrarlayınca
Her yerden bi atıf yapıyorsun insanlar gerçek sanıyorevet o 4 dizi içi de kaliteli diyince sen kalite kelimesi neden kendimi faruk a kullandırttım da emre ye kullandırtmadım diyerek de utanmış oalbilir
bence yakıştı sanaHer yerden bi atıf yapıyorsun insanlar gerçek sanıyorÇaktırmadan da yine araya sıkıştırmışssınHee Faruk Faruk
Sen yakiştirmasan böyle israrci olmazdın zatenbence yakıştı sana
hey everybody forumdash's real name is faruk ıt comes from faruk eczanesiSen yakiştirmasan böyle israrci olmazdın zatenAhmet demişin Mehmet Faruk demişin önemli değilİnsanlar inanmasın kafi
izle , birisi sana yasak mı koyduRevenge dizisini izlemeyi istiyorum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye böyle cevap verdigini anlamadımizle , birisi sana yasak mı koydu
izle , birisi sana yasak mı koydu
Sen yazdın ya izlemek istiyorum diye , bende izle dedim işteNiye böyle cevap verdigini anlamadım
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?