ben yakalayamadım daniel den lydia ya gçerken karanlık oliyi bende orada yazıyiResimde çok güzel ayrıntı vermişler bence
Nasıl karanlıkta yzıyor? Videodan yakaladımBi yerden almadım
![]()
ben yakalayamadım daniel den lydia ya gçerken karanlık oliyi bende orada yazıyiResimde çok güzel ayrıntı vermişler bence
Nasıl karanlıkta yzıyor? Videodan yakaladımBi yerden almadım
![]()
ben yakalayamadım daniel den lydia ya gçerken karanlık oliyi bende orada yazıyi![]()
Tam ekran yapma 😕 Resimdeki gibi ilerlet bakalım? 25.sn'ye gel hem. Oğlum hem 2 dk'da sana ps yapıcak halim yok yabben de şu varEkli dosyayı görüntüle 25672
saan belli olmaz pompy adaylarından birisin pompy isen her şeyi yapabilirsinTam ekran yapma 😕 Resimdeki gibi ilerlet bakalım? 25.sn'ye gel hem. Oğlum hem 2 dk'da sana ps yapıcak halim yok ya![]()
Böööğğğhsaan belli olmaz pompy adaylarından birisin pompy isen her şeyi yapabilirsin![]()
şimdi garip özelliklerin çok bir insan hem revenge hem supernatural nasıl izler onu geçtim hem karadayı hem medcezir nasıl izler çok şüphelisinBöööğğğh![]()
Biz buna "kalite" diyoruzşimdi garip özelliklerin çok bir insan hem revenge hem supernatural nasıl izler onu geçtim hem karadayı hem medcezir nasıl izler çok şüphelisin![]()
şu an kalite kelimesi kendinden utanmıştır 😱Biz buna "kalite" diyoruz![]()
Senin gibi biri tekrarlayıncaşu an kalite kelimesi kendinden utanmıştır 😱
evet o 4 dizi içi de kaliteli diyince sen kalite kelimesi neden kendimi faruk a kullandırttım da emre ye kullandırtmadım diyerek de utanmış oalbilirSenin gibi biri tekrarlayınca![]()
Her yerden bi atıf yapıyorsun insanlar gerçek sanıyorevet o 4 dizi içi de kaliteli diyince sen kalite kelimesi neden kendimi faruk a kullandırttım da emre ye kullandırtmadım diyerek de utanmış oalbilir![]()
bence yakıştı sanaHer yerden bi atıf yapıyorsun insanlar gerçek sanıyorÇaktırmadan da yine araya sıkıştırmışssın
Hee Faruk Faruk
![]()
Sen yakiştirmasan böyle israrci olmazdın zatenbence yakıştı sana![]()
hey everybody forumdash's real name is faruk ıt comes from faruk eczanesiSen yakiştirmasan böyle israrci olmazdın zatenAhmet demişin Mehmet Faruk demişin önemli değil
İnsanlar inanmasın kafi
![]()
izle , birisi sana yasak mı koyduRevenge dizisini izlemeyi istiyorum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye böyle cevap verdigini anlamadımizle , birisi sana yasak mı koydu
izle , birisi sana yasak mı koydu![]()
Sen yazdın ya izlemek istiyorum diye , bende izle dedim işteNiye böyle cevap verdigini anlamadım
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi