Emily'nn anası mı?
- - - Ekleme - - -
orda el oldugunu şimcik gördüm ya la
bend e yorumlarda görmüştüm ama emiynni anasını o kadar derin sırları yk gibi yeni biri gelebilir diziye
Emily'nn anası mı?
- - - Ekleme - - -
orda el oldugunu şimcik gördüm ya la
Emily'i boğmaya kalkmiş ya ordan ona yordum.Dizinin hemen hemen ilk yarisi bitti bile.Cristmas günleri gelmiş 1 - 1.5 ay ara verme dönemleri.O arada biri gelme yada cıkma ihtimali var.bend e yorumlarda görmüştüm ama emiynni anasını o kadar derin sırları yk gibi yeni biri gelebilir diziye
Emily'i boğmaya kalkmiş ya ordan ona yordum.Dizinin hemen hemen ilk yarisi bitti bile.Cristmas günleri gelmiş 1 - 1.5 ay ara verme dönemleri.O arada biri gelme yada cıkma ihtimali var.
Gerçi son bölümde Emily'nin anasını gönderdilerdi.Ama o el bence onundu yanolan çıkmasın da emily nin tarafından kalanı gidebilir
Gerçi son bölümde Emily'nin anasını gönderdilerdi.Ama o el bence onundu ya
O kadın şeye benziyor mu sence? UEK'de kendini vuran kadın-HDE'de zengin adamın evdeki karisi- Arka Sokaklar'da Mesut komserin karisina ? Ben cok benzettim.Beren'in anası rolunude iyi oynar hani UEK'deki roluyle kıyaslandiğinda.döner o geri ondan öle bir tip gördüm
O kadın şeye benziyor mu sence? UEK'de kendini vuran kadın-HDE'de zengin adamın evdeki karisi- Arka Sokaklar'da Mesut komserin karisina ? Ben cok benzettim.Beren'in anası rolunude iyi oynar hani UEK'deki roluyle kıyaslandiğinda.
Dudaklari bile benziyor sankimesutun karısını biliorum sadece çok benzior ona
dizide yüzüne yaklaşınca daha çok benziyor
Dudaklari bile benziyor sanki
Evet acayip benziyor.Berduş hasta rollerini kıvırır o kadın.HDE'de koca kız anasını oynadi Beren'in anası rolunu mu oynayamaz.Bal gibi onuda oynar.Hemfikirik dimi o kadının rolunu bu kadın oynasındizide yüzüne yaklaşınca daha çok benziyor
Evet acayip benziyor.Berduş hasta rollerini kıvırır o kadın.HDE'de koca kız anasını oynadi Beren'in anası rolunu mu oynayamaz.Bal gibi onuda oynar.Hemfikirik dimi o kadının rolunu bu kadın oynasın
Kanal D'yi arıyorum hemen 😛 Bizi mi kırcaklaralsınlar hemen dziye
o işi revan ya da destere yapsın bizi takmazlar
Kanal D'yi arıyorum hemen 😛 Bizi mi kırcaklar
Niye ki? Belki benim fazlam var Bi tweet atsak mı😛o işi revan ya da destere yapsın bizi takmazlar
haluk çok iyi oyuncu fox a transfer ettim dye haber yapsın bence direkt alırlar intikama
Niye ki? Belki benim fazlam var Bi tweet atsak mı😛
İşe yararsa yapsinhaluk çok iyi oyuncu fox a transfer ettim dye haber yapsın bence direkt alırlar intikama
o bir yolunu bulur koskocareyiz adam
İşe yararsa yapsin
Öyleymiş baksana FB'lerde hayranlari çıkıyor forumda haber oluyoro bir yolunu bulur koskocareyiz adam
Öyleymiş baksana FB'lerde hayranlari çıkıyor forumda haber oluyor
sanadaneyse hakuk a acedensölerizbunu denesin iyi gecelere::::