Emily'nn anası mı?
- - - Ekleme - - -
orda el oldugunu şimcik gördüm ya la![]()
bend e yorumlarda görmüştüm
Emily'nn anası mı?
- - - Ekleme - - -
orda el oldugunu şimcik gördüm ya la![]()
Emily'i boğmaya kalkmiş ya ordan ona yordum.Dizinin hemen hemen ilk yarisi bitti bile.Cristmas günleri gelmiş 1 - 1.5 ay ara verme dönemleri.O arada biri gelme yada cıkma ihtimali var.bend e yorumlarda görmüştümama emiynni anasını o kadar derin sırları yk gibi yeni biri gelebilir diziye
Emily'i boğmaya kalkmiş ya ordan ona yordum.Dizinin hemen hemen ilk yarisi bitti bile.Cristmas günleri gelmiş 1 - 1.5 ay ara verme dönemleri.O arada biri gelme yada cıkma ihtimali var.
Gerçi son bölümde Emily'nin anasını gönderdilerdi.Ama o el bence onundu yanolan çıkmasın da emily nin tarafından kalanı gidebilir![]()
Gerçi son bölümde Emily'nin anasını gönderdilerdi.Ama o el bence onundu ya![]()
O kadın şeye benziyor mu sence? UEK'de kendini vuran kadın-HDE'de zengin adamın evdeki karisi- Arka Sokaklar'da Mesut komserin karisina ? Ben cok benzettim.Beren'in anası rolunude iyi oynar hani UEK'deki roluyle kıyaslandiğinda.döner o geri ondan öle bir tip gördüm![]()
O kadın şeye benziyor mu sence? UEK'de kendini vuran kadın-HDE'de zengin adamın evdeki karisi- Arka Sokaklar'da Mesut komserin karisina ? Ben cok benzettim.Beren'in anası rolunude iyi oynar hani UEK'deki roluyle kıyaslandiğinda.
Dudaklari bile benziyor sankimesutun karısını biliorum sadeceçok benzior ona
dizide yüzüne yaklaşınca daha çok benziyor
![]()
![]()
Dudaklari bile benziyor sanki![]()
Evet acayip benziyor.Berduş hasta rollerini kıvırır o kadın.HDE'de koca kız anasını oynadi Beren'in anası rolunu mu oynayamaz.Bal gibi onuda oynar.Hemfikirik dimi o kadının rolunu bu kadın oynasındizide yüzüne yaklaşınca daha çok benziyor
![]()
Evet acayip benziyor.Berduş hasta rollerini kıvırır o kadın.HDE'de koca kız anasını oynadi Beren'in anası rolunu mu oynayamaz.Bal gibi onuda oynar.Hemfikirik dimi o kadının rolunu bu kadın oynasın![]()
Kanal D'yi arıyorum hemen 😛 Bizi mi kırcaklaralsınlar hemen dziye![]()
o işi revan ya da destere yapsın
Kanal D'yi arıyorum hemen 😛 Bizi mi kırcaklar![]()
Niye ki? Belki benim fazlam varo işi revan ya da destere yapsınbizi takmazlar
haluk çok iyi oyuncu fox a transfer ettim dye haber yapsın bence direkt alırlar intikama
Niye ki? Belki benim fazlam varBi tweet atsak mı😛
İşe yararsa yapsinhaluk çok iyi oyuncu fox a transfer ettim dye haber yapsın bence direkt alırlar intikama![]()
o bir yolunu bulur koskocareyiz adam
İşe yararsa yapsin![]()
Öyleymiş baksana FB'lerde hayranlari çıkıyor forumda haber oluyoro bir yolunu bulur koskocareyiz adam![]()
Öyleymiş baksana FB'lerde hayranlari çıkıyor forumda haber oluyor![]()
sanadaneyse hakuk a acedensölerizbunu denesin iyi gecelere::::![]()