Revenge-İntikam Dizisine Yakından Bakış

ben unutmam zaten özeti geçerse helal olsun diyecem amma asıl siz hazır olun ocak ta yapacaklarıma tüm yorumlarınızı kaydettim ocak ayını bekliyorum foruma girmeye korkacaksınız :D

ab de 1. dedim hala da diyorum :D

ben unutmam zaten özeti geçerse helal olsun diyecem amma asıl siz hazır olun ocak ta yapacaklarıma tüm yorumlarınızı kaydettim ocak ayını bekliyorum foruma girmeye korkacaksınız :D

tüm mesajları kaydet tek tek ama berenli ilk perşembeden sonra seni forumda 1 hafta göremeyeceğiz buna eminim :)))

o kadar iddiada bulundunki hangi birine cevap vereceksin sen şimdiden ocakta tatil planı hazırla kendine.... mesela trinidad tobago çok güzel bir memleketmiş hem orda berende çekmiyor oraya gidersin :)))

beyazsoy konuyu bir daha oku tam anlayamamışsın sanırım tekrar okuyunca biraz daha anlaşılıyor kimin ne yaptığı herşeye olumsuz yaklaşma sonunda kaybediyorsun iddiayı :))

)

hangi iddiayı kaybettim yahuu . bi kez zaten bu diziyi sen izlyecen dizi bir sıfır geriden başllıyor :))))) ayrıca her diziye olumsuz yaklaşmıyorum. mesela huzur sokagı başlarken hem olumlu hemde eksiklerini yazdım uçurum içinde öyle(geçen sezon . bu sene full gider yaprım :)))) ). işler güçlerede olumlu ve olumsuz yorumlarını yaptım. karadayı için geçen haftaki bölüm için pozitif yorum yaptım.. biü genelde pozitif yorum yaptım çok az eleştirim var.. yani görüldüğü üzere tutan dizilere mutlaka olumlu yorum yapmışım. kötüyede kötü demiyecekmiyiz yani :))))))

senaryo bozulmadan uyarlanısa başarızıslık şansı 0 :D d prodüksiyon iyi isimler bulacaktır karakterlere

xemrexxx ellerine sağlık çok güzel olmuş.Şimdi izlemem diyenler bile kesin göz atacaktir diziye:X

Dizi Ezel'den çalinma filan Monte Cristo'dan esinlenmedir ki Ezel'de ondan esinlenmiştir.keşke Monte Cristoyu izlesiniz.KVP'de o zaman önce yola mafya dizi olarak yola cıktı biz ne diyelim ona? Sopranos çakması mı yoksa BABA filmi çakması diyelim?

Korkunun ecele faydası yoktur.Karalama çalişmalari başlanmiş bile.Çok korkuyorsanız bi gidin önce Revenge'i izleyin bi yoklayın diziyi abartilıyor mu yoksa harbiden hak edilen yorumlar diye.Haa ama dikkat edin bağilisi olup 1.sezonu 1.bölümde bitirirseniz şaşirmayın.

Herneyse BEREN'le bu diziye rağbet dahada artacak.Dizinin türkçe dublajlanip ekranlarda bile görürseniz şaşirmayın.

anlatamıyorum her halde kim kimde esinlendinn önemi yok seyirci nasıl algılayacak. birol güven kendi işinin benzerini yaptı herkes aa en son babaalr duyarın çakması dedi :)))))) intikam içinde aynısı denecek işte bunu kabullenin artık.

anlatamıyorum her halde kim kimde esinlendinn önemi yok seyirci nasıl algılayacak. birol güven kendi işinin benzerini yaptı herkes aa en son babaalr duyarın çakması dedi :)))))) intikam içinde aynısı denecek işte bunu kabullenin artık.
Anlatım olarak EZel'i benimserlerse yönetim.(bolcana flasback kullanırsa) dediğin olur.Ben Monte cristoyuda izledim EZEL'ide izledim Revenge'de izliyorum.Revenge izlerken demedim ki "aaa aynı monte yada Ezel" demedim.Revenge'de Ezel'deki gibi 1 kişi ile çekişme yaşanmıyor.Revenge'de kim komplo oyununun içinde yer almişsa tabiri caizse "çorbada benimde tuzum olsun" demişse.o kişiler ne kadar tuz katmişsa o tuz fazlasıyla geri iade ediliyor.Zaten izleyince anlayıcaksin.

Anlatım olarak EZel'i benimserlerse yönetim.(bolcana flasback kullanırsa) dediğin olur.Ben Monte cristoyuda izledim EZEL'ide izledim Revenge'de izliyorum.Revenge izlerken demedim ki "aaa aynı monte yada Ezel" demedim.Revenge'de Ezel'deki gibi 1 kişi ile çekişme yaşanmıyor.Revenge'de kim komplo oyununun içinde yer almişsa tabiri caizse "çorbada benimde tuzum olsun" demişse.o kişiler ne kadar tuz katmişsa o tuz fazlasıyla geri iade ediliyor.Zaten izleyince anlayıcaksin.

ezelde de bir kişiden intikam alınmıyordu ezelde 3-4 kişiden intikamı alınıyordu. sorun kaç kişiden öç alındıgı olmasa gerek

ezelde de bir kişiden intikam alınmıyordu ezelde 3-4 kişiden intikamı alınıyordu. sorun kaç kişiden öç alındıgı olmasa gerek
Tabkide önemli kaç kişiden öç alindiği yoksa hikaye ilerlemez.Ezel'de de 2.sezon öyle oldu zaten.Ezel aslında 1 sezonluktu.transfer oldugu için 2.sezondaki karakter sadece 1 kişiydi oda Kenan.Ezel'in asil intikami arkadaşi ve sevgiliysi.Kenan karakteri sonradan hikaye eklendiği için karakterin alt yapısı alalaceleye gelmiş.Revenge'in konsepti belli.Komploda kimlerin parmaği varsa her birini harcamak.Hikaye coklugu olacak.