ben unutmam zaten özeti geçerse helal olsun diyecem amma asıl siz hazır olun ocak ta yapacaklarıma tüm yorumlarınızı kaydettim ocak ayını bekliyorum foruma girmeye korkacaksınız
ab de 1. dedim hala da diyorum
ben unutmam zaten özeti geçerse helal olsun diyecem amma asıl siz hazır olun ocak ta yapacaklarıma tüm yorumlarınızı kaydettim ocak ayını bekliyorum foruma girmeye korkacaksınız
beyazsoy konuyu bir daha oku tam anlayamamışsın sanırım tekrar okuyunca biraz daha anlaşılıyor kimin ne yaptığı herşeye olumsuz yaklaşma sonunda kaybediyorsun iddiayı )
)
Anlatım olarak EZel'i benimserlerse yönetim.(bolcana flasback kullanırsa) dediğin olur.Ben Monte cristoyuda izledim EZEL'ide izledim Revenge'de izliyorum.Revenge izlerken demedim ki "aaa aynı monte yada Ezel" demedim.Revenge'de Ezel'deki gibi 1 kişi ile çekişme yaşanmıyor.Revenge'de kim komplo oyununun içinde yer almişsa tabiri caizse "çorbada benimde tuzum olsun" demişse.o kişiler ne kadar tuz katmişsa o tuz fazlasıyla geri iade ediliyor.Zaten izleyince anlayıcaksin.anlatamıyorum her halde kim kimde esinlendinn önemi yok seyirci nasıl algılayacak. birol güven kendi işinin benzerini yaptı herkes aa en son babaalr duyarın çakması dedi ))))) intikam içinde aynısı denecek işte bunu kabullenin artık.
Anlatım olarak EZel'i benimserlerse yönetim.(bolcana flasback kullanırsa) dediğin olur.Ben Monte cristoyuda izledim EZEL'ide izledim Revenge'de izliyorum.Revenge izlerken demedim ki "aaa aynı monte yada Ezel" demedim.Revenge'de Ezel'deki gibi 1 kişi ile çekişme yaşanmıyor.Revenge'de kim komplo oyununun içinde yer almişsa tabiri caizse "çorbada benimde tuzum olsun" demişse.o kişiler ne kadar tuz katmişsa o tuz fazlasıyla geri iade ediliyor.Zaten izleyince anlayıcaksin.
Tabkide önemli kaç kişiden öç alindiği yoksa hikaye ilerlemez.Ezel'de de 2.sezon öyle oldu zaten.Ezel aslında 1 sezonluktu.transfer oldugu için 2.sezondaki karakter sadece 1 kişiydi oda Kenan.Ezel'in asil intikami arkadaşi ve sevgiliysi.Kenan karakteri sonradan hikaye eklendiği için karakterin alt yapısı alalaceleye gelmiş.Revenge'in konsepti belli.Komploda kimlerin parmaği varsa her birini harcamak.Hikaye coklugu olacak.ezelde de bir kişiden intikam alınmıyordu ezelde 3-4 kişiden intikamı alınıyordu. sorun kaç kişiden öç alındıgı olmasa gerek
stara tranjsfer olmuş intikam
Kanal D batmiş galiba😕 D prodüksiyon star'a transfer etmeyi düşünüyormuş!! Kulisimden haberler.ılk 100 e gıremez
mahoni dizinin 15 reyting alacağını görüp stara aldırmış
Kanal D batmiş galiba😕 D prodüksiyon star'a transfer etmeyi düşünüyormuş!! Kulisimden haberler.
Doğrudur @mahoni'den bahsediyoruz Orda duracan işte.mahoni dizinin 15 reyting alacağını görüp stara aldırmış
Doğrudur @mahoni'den bahsediyoruz Orda duracan işte.
yok ya haksızlık ediyorsun kendine.Spoilerin dibine vurmuşsun resmen Ben izlediğim için diziyi bana batmadi ama güzel olmuş.Resimler hoş.yanlız karakterleri tanıtırken spoiler verdim galiba
yok ya haksızlık ediyorsun kendine.Spoilerin dibine vurmuşsun resmen Ben izlediğim için diziyi bana batmadi ama güzel olmuş.Resimler hoş.
Emily'nn anası mı?2.resimde alttan gelen el kim sence?